To je to što me zanima!

Svijet će u petak 8. siječnja, ugledati album Davida Bowiea

Na albumu je sedam pjesama, ukupnog trajanja 40 minuta i 49 sekundi. Pjesme za novi album legendarni je glazbenik snimio u New Yorku s jazz glazbenicima
Vidi originalni članak

Prvo zvučnije glazbeno izdanje 2016. godine bit će novi , 26. studijski album Davida Bowiea, ‘Blackstar’ . Datum objave je petak, 8. siječnja , inače Bowiev 69. rođendan.  Na albumu je sedam pjesama, ukupnog trajanja 40 minuta i 49 sekundi. Pjesme za novi album legendarni je glazbenik snimio u New Yorku s lokalnim jazz glazbenicima.

Singl koji je najavio album ujedno je i soundtrack britanske kriminalističke serije ‘The Last Panthers’ , u kojoj glumi i Goran Bogdan. The Times piše kako novi Bowiev album karakteriziraju duge jazzerske dionice i stil karakterističan za njemačke bendove sedmdesetih, ‘Can’ i ‘Kraftwerk’. Bio je to prvi materijal nakon više od deset godina stanke.

Prema istom izvoru, na albumu su elementi gregorijanskih napjeva, soula i elektroničkih beatova. Zanimljivo je da je zadnji album, ‘The Next Day’, Bowie također objavio na svoj rođendan, ali prije tri godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Linz 03.01.2016.

    Ja sam to na torrentu skinuo prije dvije godine, pa gdje ti živiš gospon novinar ???

  • Cukrena 03.01.2016.

    Super..Sretan mu rođendan:) https://www.youtube.com/watch?v=8Swj3pmKric

Komentiraj...
Vidi sve komentare