To je to što me zanima!

'Svima koji su me optužili za zlostavljanje pljunuo bih u lice'

Redatelj James Toback kojeg je više od 300 žena iz filmske industrije optužilo da ih je seksualno uznemirivao, prijetio im i zlostavljao ih, žestoko je reagirao na tvrdnje svojih navodnih žrtava
Vidi originalni članak

James Toback (72) u intervjuu za Rolling Stone prvi put se osvrnuo na stotine optužba za seksualno zlostavljanje glumica. 

- Sama ideja da bih dao nekome uloge zbog nečeg drugog osim njegovog ili njenog talenta je besmislena i odvratnna. Svatko tko kaže drugačije je lažljivi sreonja ili ku*ka ili oboje - rekao je redatelj te dodao da bi svakome tko ga je optužio za uznemiravanja 'pljunuo u je**no lice'. 

Glumica Ambika Leigh rekla je da se redatelj 'trljao' o njenu nogu sve dok nije doživio orgazam, a to je nazvao 'glumačkom vježbom'.

- Ta priča je lažna, nikada za tu osobu nisam čuo i te stvari nikada ne bih napravio - kazao je  Toback te opovrgnuo i priču radijske voditeljice Sari Kamin, koja je rekla da se morala pred njim skinuti te joj je napravio isto što i Leigh.

- To je preglupo i smiješno, potpuno je besmisleno - tvrdi Toback.

Nakon Ambike i Sare, redatelja je javno optužilo preko 300 žena da ih je seksualno napastovao. Toback smatra da ih ima toliko puta 'jer su se samo htjele uključiti u priču'. 

Neugodna iskustva s njim imale su i Julianne Moore, Rachel McAdams, Natalie Morales te Selma Blair kojoj je, rekla je, primijetio da će je ubiti ako nekome ispriče što se dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Der Kommissarrr 28.10.2017.

    Neke od ovih bi bile sretne da im se netko očeše o nogu, ova zubata npr.

  • [̲̅w̲̅] 28.10.2017.

    Ovo je izgleda postao trend. Cim jedna kaze da ju je netko napastovao ove druge se odmah jave da je i njih... da ne ispadnu manje vrijedne i pozeljne. Nije im svima za vjerovati.

  • zelenbostan 28.10.2017.

    pa što ako je - čak i da je - to istina? Ako su krenule u taj zanat, znale su unaprijed jako dobro kako se uloge i angažmani dobivaju. U protivnom, mogle su ići raditi kao kuharica, teta u vrtiću, frizerka, ili poći u časne sestre. Ali, ne.... lakše je glumatati na filmu, biti, šatro, "movie star", nego šljakati neki uobičajeni posao. Međutim problem je što se ne može "raditi ona stvar, a da ti ne uđe".

Komentiraj...
Vidi sve komentare