To je to što me zanima!

Svizac kaže da Jelena nije fer, a Yo bi mogao oženiti

Alen Macinić je rekao da se u civilizaciji odlično osjeća . Nakon izlaska s farme je tulumario. Spavao je samo sat vremena, i to sam, bez cure
Vidi originalni članak

Nisam razočaran, ali mi je malo 'bed’. Krivo mi je što je Jelena tako odigrala. Cijelo vrijeme smo bili zajedno i imam osjećaj da mi je zabila nož u leđa, rekao je Alen, koji je u petak navečer nakon 12 tjedana napustio farmu. Svizac je prije odlaska cijeli tjedan bio u depresiji jer je smatrao da je Jelena trebala za sluškinju postaviti Ivanu, koja bi onda bila prva dualistica. Ipak, kaže da će sve to zaboraviti jer se odlično osjeća vani.
- Spavao sam samo pola sata u hotelu, i to sam, bez cure - kroz smijeh je rekao “najveći zavodnik Farme”, kojeg je oduševio doručak u krevetu. Dan je proveo u šopingu. U tri mjeseca koliko je bio na farmi Alen je imao nekoliko “bliskih susreta” s farmericama. Brzi poljubac sa Stefany i Aleks te lizanje uha i vrata od Jelene.
- Ma, to je sve prijateljski. Svima je nedostajalo pažnje, a to su sve mali znakovi pažnje - rekao je Pazinjanin, koji već planira snimiti animirani film “Super Svizac”.

NE BIH OŽENIO ALEX, ALI YO BIH
Alen je dan prije ispadanja Rafi povjerio da nikad ne bi mogao oženiti Aleks jer nije njegov tip.
- Stojim iza toga. Jednostavno ne bih mogao. Ali Josipu bih mogao oženiti. Šteta što je već udana. Ona je prava žena - hvali Svizac svoju bivšu sustanarku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • elenora 01.06.2008.

    ajd nek je izišao!!Ništa posebno a još manje pametno od njega,znao je samo pilati grede..dok je znanje odmah kiksao..

  • user_21901 31.05.2008.

    Meni je Svizac zakon, dečko je stvarno vesel, pozitivan... Nije napravio neke kobne greške, za razliku od Dvine. I Alene sve moje simpatije imaš!

  • scarlet-st 31.05.2008.

    Koji redikul ! Drago mi je da je ispao, nije mi ni Dvina nešto posebno simpatična, ali , mora se priznati-znanje je konačno negdje presudilo. Totalni bezveznjak je taj Alen! Koja mu je struka? Sudjelovanje u reality emisijama ? Sad ga baš čujem kako kuka na TVNovoj, skoro plače od muke, božesačuvaj ! A i ona Yo koristi ama baš svaku priliku za uvalit se pred kamere............ajme, svi skupa , ajme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare