To je to što me zanima!

Svjedočanstva s estrade: 'Sve nas je 'ubila' korona. Neki su išli kod kamatara i požalili'

Iako su se proteklog desetljeća u glazbenom bisnisu zbile promjene koje nitko nije mogao predvidjeti, a prihode je pokosila i korona, u Americi posao opet cvate. Vrijedi li išta od ovih trendova za Hrvatsku glazbu?
Vidi originalni članak

U seriji tekstova 24sata će pokušati donijeti prvi dubinski uvid u gorku istinu o zaradama i životu hrvatskih glazbenika poslije korone. Dok američke zvijezde po zaradama višestruko nadmašuju najplaćenije nogometaše na planetu, naši poslije kraha u koroni strahuju od utjerivača dugova, posuđuju i jedva krpaju kraj s krajem. Samo rijetki pune Arene i dobro žive...

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25.03.2023.

    Onda su vjerojatno sva ona silna prenemaganja, naslikavanja, nove torbe, putovanja, slikanja bila velika medijska šupljina.

  • BuffaloBill 25.03.2023.

    Eto, ovo je mene sve pogodilo. Što niste prije to objavili ili rekli? Skupili mi nešto, da doniramo potresenim pjevačima Hrvatske Estrade.

  • KoSi 25.03.2023.

    U nekoliko mjeseci je napravio nekoliko desetaka tisuća eura duga? Pa valjda zna koliko će taj mjesec zaraditi tj. koliko ima gaža... Zarade nema a trošio bi isto? Ne ide to tako ako nije dooobra zaliha... a btw. ako je po 15000€ mjesečno dolazilo moglo se i spremiti bar cca 3000€ mjesečno za crne dane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare