To je to što me zanima!

'Svjedočimo ludilu, estradnjake se poziva da kopaju krumpire'

Kada čujete na radiju neku pjesmu i kada vam jedna pjesma uljepša dan prisjetite se da tu pjesmu netko pjeva i da mu trenutno nije do pjesme jer nema za život, poručio je Davor
Vidi originalni članak

Glazbenik i voditelj Davor Dretar-Drele (53)  upozorio je danas u Saboru na nepovoljnu situaciju u kojoj se našla kreativna glazbena industrija u vrijeme epidemije koronavirusa i u kojoj su pripadnici te industrije ostavljeni bez primanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Drele proslavio ulazak u Sabor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije riječ samo o glazbenim zvijezdama već o 15 tisuća pojedinaca i njihovih obitelji koji izravno ovise o tom sektoru, ton majstorima, tehničarima, monterima, električarima, zaštitarima, vozačima, promotorima - rekao je.

Prisjetio se pritom dvogodišnjice smrti glazbenika Olivera Dragojevića ustvrdivši da bi i on da je živ bio u jednakoj situaciji kao mnogi glazbenici danas kojima su nastupi otkazani.

- Siguran sam da nikome u Hrvatskoj ne bi palo na pamet poručiti Oliveru Dragojeviću da pronađe pravi posao - rekao je Dretar dodavši kako na društvenim mrežama svjedočimo pravom ludilu gdje se primjerice Ninu Badrić (48) i druge poziva da dođu kopati krumpire i raditi u polju.

SLAVIO ULAZAK U SABOR Drele o snimci s gemištom: Slao sam ju prijateljima, to je šala

Pozvao je Vladu da tom sektoru izađe u susret i omogući jasne kriterije po kojima će moći funkcionirati uz poštivanje epidemioloških mjera, te financijsku podršku.

- Kada čujete na radiju neku pjesmu i kada vam jedna pjesma uljepša dan prisjetite se da tu pjesmu netko pjeva i da mu trenutno nije do pjesme jer nema za život - poručio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • unrec 31.07.2020.

    Cisto sumnjam da bilo kome od njih je zbilja potrebno ici vaditi krumpir .Mozda nece biti novca kao prije ali s cime imas s tim se ogrnes.

  • samoproglašena_antifukarica 31.07.2020.

    kako patetično i prozirno. drele moj izgubio si ono malo poštovanja kojeg su ljudi imali prema tebi. mogao si izabrati bilo kojeg pjevaca, ali ti si za primjer uzeo ljubimca koji je, zamisli čuda mrtav. a dobro, hajdmo tvojim primjerom...da, i oliveru bih rekao isto kao i nini i ostalim estradnjacima "ukoliko ste gladni, slobodno uzmite motiku u ruke i kopajte. osim, naravno, ukoliko vam je to ispod časti!"

  • Jozo Banovic 31.07.2020.

    Pa sta ima u tome lose da odu kopati kromir.kad Drele moze u sabor danas je sve moguce

Komentiraj...
Vidi sve komentare