To je to što me zanima!

Svjedok nesreće: 'Šaban Šaulić je izašao iz smrskanog auta...'

Iako je bilo predviđeno da se papirologija završi do četvrtka, ipak će obdukcija biti 21. veljače. Još uvijek datum sahrane nije poznat, a nakon obdukcije će se saznati još detalja
Vidi originalni članak

Srpski mediji saznali su nove detalje stravične prometne nesreće u Njemačkoj. Nakon sudara, pjevač Šaban Šaulić sam je izašao iz smrskanog automobila i ušao u vozilo Hitne pomoći, piše Blic

BILI SU PRIJATELJI Haris Džinović otkazao nastup: 'Još sam u šoku zbog Šabana'

Šabanu je zbog nesreće puknula srčana aorta, a zbog nastalih komplikacija, preminuo je u bolnici. Tužiteljstvo u Njemačkoj zakazalo je obdukciju njegovog tijela za četvrtak, a o tome je obaviješteno i Ministarstvo vanjskih poslova. Oni će prevesti tijelo od Njemačke do Beograda, prenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je bilo predviđeno da se papirologija završi do četvrtka, ipak će obdukcija biti 21. veljače. Još uvijek datum sahrane nije poznat, a nakon obdukcije će se saznati još detalja.

Podsjetimo se, u nedjelju ujutro dogodila se prometna nesreća na autocesti A2 prema Dortmundu, u blizini mjesta Bielefelda. Ozlijeđeno je četvero ljudi, a Šaban Šaulić preminuo je od posljedica nesreće. Nesreću je skrivio pijani vozač (34) koji se velikom brzinom zabio u automobil u kojemu je bio pjevač.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Timpan 19.02.2019.

    Jedan manje!

  • 19.02.2019.

    Ipče, Dražen, Toše sad i Šaban, istinski su nas veliki napustili. Počivali u miru.... Hej, Jano, Jano oko uplakano, što su Jano sunce moje uplakane oči tvoje; da li žališ srećo moja naše prvo milovanje ili žališ suzo moja što ćeš s drugim na vjenčanje... uff, ne znam tko toga čovjeka nije obožavao.

  • krausac69 19.02.2019.

    Sam je izašao iz SMRSKANOG automobila???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare