To je to što me zanima!

Svjetska rekorderka: Američka Barbie u Zagrebu popravila nos

ČLANICA JE KLUBA MENSA Cindy je od 1987. godine napravila 14 velikih operacija na tijelu. Na zahvate je dosad potrošila pola milijuna kuna
Vidi originalni članak

Svjetska rekorderka u estetskim operacijama, koja je imala preko 50 zahvata, Amerikanka Cindy Jackson (60) posjetila je omiljenu polikliniku brojnih celebrityja  Tončić u Zagrebu. 

Ondje je korigirala spušteni nosni vršak revolucionarnom metodom koju su osmislili naši liječnici. Riječ je o metodi korekcije nosa koja se izvodi bez vanjskih rezova i ožiljaka te ne zahtjeva opću anesteziju. 

Cindy je od 1987. godine napravila 14 velikih operacija na tijelu. To uključuje i dva faceliftinga, nekoliko operacija nosa, operaciju očnih kapaka, liposukciju koljena, struka, abdomena, bedara, operaciju čeljusti, povećanje usana, kemijski piling i desetke nekirurških zahvata. Na zahvate je dosad potrošila pola milijuna kuna. 

- Jedina stvar zbog koje sam požalila što se tiče operacija je što nisam počela još ranije s njima - rekla je Cindy, kojoj je uzor Brigitte Bardot. 

Obrazovala se u Londonu i na Harvardu. Članica je kluba Mensa, a za sebe kaže da je genijalka jer joj IQ iznosi 164. Nakon što se proslavila operacijama postala je autorica i osnivačica vlastitog brenda koji se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda. Živi u Londonu, a polusatne Skype konzultacije naplaćuje 350 eura.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krembrile 15.12.2016.

    lijepa je

  • montello 03.11.2016.

    ajoj

  • Blue sea 31.10.2016.

    Curica je to od 60 godina i predivno izgleda. Mogla bi naći frajera od 25 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare