To je to što me zanima!

Svjetske zvijezde se udružile: Zapjevat će za žrtve uragana

Sting, Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen i Christina Aguilera pojavit će se na pozornici. Prikupljena novčana sredstva donirat će se američkom Crvenom križu
Vidi originalni članak

Brojni poznati glazbenici udružili su se i koncertom odlučili pomoći žrtvama uragana Sandy koji je početkom tjedna poharao istočnu obalu SAD-a. Tom prigodom na pozornicu NBC-jevog studija u Rockfeller centru stat će Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi, Billy Joel, Sting i Christina Aguilera. Voditelji ove humanitarne akcije bit će Jimmy Fallon i Brain Williams. 

Koncert u jedan poslije ponoći možete pratiti OVDJE. 

Prikupljena novčana sredstva donirat će se američkom Crvenom križu kako bi se unesrećenima pružilo utočište, hrana, emocionalna podrška te novčana pomoć milijunima koje je ova katastrofa pogodila. Bruce Springsteen i Jon Bon Jovi potječu iz New Yerseja pa je njihova želja da pomognu onima koje je uragan oštetio još i jasnija. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • TejChy 03.11.2012.

    svaka im čast na tom , i drago mi je što tako neke slavne osobe pomažu drugima koji nemaju toliko para ko oni , nadam se da će prikupit veliku cifru i time pomoći bar malo ..

  • axlica 02.11.2012.

    bravo jovica <3

  • ostvaren 02.11.2012.

    odlično! treba se popularnost iskoristiti za pomoć drugima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare