To je to što me zanima!

Svjetsko, a naše: Twerkašica Sarah zadivit će i Vijetnamce

Svi bježe na zapad, a mi ćemo ovu jedinstvenu pjesmu, ovaj spoj balkana i zapada, gurati i u golemom Vijetnam, kaže Osječanin Shomy u čijem će novom spotu zablistati natjecateljica 'Supertalenta'
Vidi originalni članak

Pjesma ‘Sexy trag’ bit će nešto revolucionarno na našoj glazbenoj sceni, a istodobno će biti plasirano i na tržištu Vijetnama, gdje mi pomaže prijatelj koji se u Hanoiju bavi PR-om, rekao je Mišo Matijašević Shomy (29).

U spotu pjesme zvijezda je 18-godišnja Vukovarka Sarah Seifert koja se bavi twerkanjem, izazovnim plesom u kojem do izražaja najviše dolazi stražnjica. Na audiciji u showu ‘Supertalent’ jako ju je kritizirala članica žirija Martina Tomčić.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je poziv na parenje, ništa drugo - rekla je Tomčić, a Sarah, koju je na natjecanju pratio otac, rekla je kako je naučena na osudu okoline.

U spotu koji je sniman na aerodromu u Osijeku te na ulicama grada plešu i djevojke iz plesnog studija Illusion.

- Svi bježe na zapad, a mi ćemo ovu jedinstvenu pjesmu, ovaj spoj balkana i zapada, gurati i u golemom Vijetnamu - kaže Osječanin koji se proslavio u grupi Shomy i Vuki.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • igork0 25.10.2017.

    Čuj ti ove Svjetsko, a naše. Vijetnam? Tamo će baš da snima por.. hopa spot sam htio reć. Ovaj Mišo baš liči na PR agenta prije bi reko pimp

  • Antisistem 25.10.2017.

    Nez cemu toliko negativnih komentara I vridjanja ..cura ima 18 g.izgleda samo tako..sta vas boli neka stvar jel twerka kako vec ..mrda guzicama ..ne zanima me takav ples ..al cura stvarno to dobro radi ..I dobro izgleda .I nez cemu vridjanje ..ja ne gledam I ne trazim nesto sta nee zelim vidit..il niste zadovoljni sami sobom ..il nez koji k..a mala samo naprid ..potpora ..nek se svak bavi s onin sta voli..a da ne steti drugima .

  • MajaSpt 25.10.2017.

    ahahahaha, a bože kakvi likovi, pa kako to majka rađa? i onda kažu zabraniti pobačaj... izgleda da smo sve pametno već pobacili. ovo što je ostalo dobilo posao u 24sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare