To je to što me zanima!

Svježi slučajevi: Fox pregovara oko novih epizoda Dosjea X

Nakon odlično prihvaćenog serijala ponovno pokrenutih 'Dosjea X samo je bilo pitanje vremena kada će produkcijske kuće krenuti sa snimanjem nove sezone legendarne serije
Vidi originalni članak

Dana Walden, predsjednica i direktorica TV kuće 'FOX Television Group' te David Madded, predsjednik odjela zabavew u 'FOX Broadcasting Company' odgovarali su na pitanja novinara o 'Dosjeima X' tijekom nedavne novinarske turneje 'Television Critics Association'.

- Očito je da bismo željeli snimiti novu sezonu. U značajnim smo razgovora s Chrisom Carterom, Davidom Duchovnyjem i Gillian Anderson. Njihovi rasporedi su prilično zauzeti, no doista se trudimo kako bi to mogli ostvariti, i to uskoro - rekao je Madden.


O tome koliko bi to 'uskoro' moglo biti više piše IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • monika81 11.08.2016.

    Stari dosje x su bili fenomenalni.... Ovo novije kao da sam gledala Matrix . Mulder se tuče kao momak od 20god.i neke scene koje uopce nemaju veze sa tom serijom nego komedijom

  • bree77 10.08.2016.

    Ako ce novi dijelovi biti kao oni od prije par mjeseci......boze nam pomozi

  • --- DAVOR --- 10.08.2016.

    U današnje vrijeme ja bi to a vjerujem i mnogi gledao samo ako bi bila stvarna pojava vanzemaljaca, prisutnih na zemlji, da ih vidiš, sukobiš se sa njima i to al ovo da se u filmu il seriji samo rajca sa tom mogućnosti je pre monotono jer je radnja spora, zapleti mutavi. Ako se ne okrene razmišljanje u scenariju nema tu nekog uspjeha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare