To je to što me zanima!

'Svome djetetu dopustila bih da ide na plastičnu operaciju'

Nisam za to da se grudi s trojke povećavaju na peticu niti za to da se u usta ubrizgavaju enormne količine silikona, zaključila je Leonarda Boban
Vidi originalni članak

Nikad nisam imala ništa protiv plastičnih operacija. Kao mlada manekenka operirala sam nos i ne vidim ništa loše u tome, rekla nam je Leonarda Boban (44).

Supruga bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana smatra da žene trebaju ispravljati nepravilnosti ako ih imaju jer će se osjećati bolje.

- Ja bih svome djetetu dopustila da ide na estetsku operaciju. Ako moja kći Ruža bude imala klempave uši kad poraste, poslat ću je da to ispravi - rekla je Leonarda, koja uživa i u kuhanju u svome zagrebačkome restoranu Čušpajz. Ipak, smatra da se s operacijama ne smije pretjerivati.

- Nisam za to da se grudi s trojke povećavaju na peticu niti za to da se u usta ubrizgavaju enormne količine silikona jer me onda podsjećaju na stražnjicu - zaključila je Leonarda.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • madalu 02.10.2013.

    a nego kaj je tvoj komentar nego vrijedanje necije inteligencije??? stvarno no coment,stvarno si OTIŠLA,daj radje obrisi svoj zadnji com,bruko !

  • Stevi 09.09.2013.

    zašto ne,korekcija nosa ili uši......i ja bih nos samo da imam para....

  • Živorad 09.09.2013.

    I sama je valjda prošla kroz nebrojene plastične operacije (i svejedno je ružnjikava). A dijete joj po tome kako izgleda ćaća mora biti kandidat za plastične, pogledajte onog Bobana našto liči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare