To je to što me zanima!

Svrtan je s novom partnericom pratio nastup svoje kćeri Petre

Uskoro bivši supružnici Boris i Nina došli su podržati kćer no to nisu učinili u paru. Naime, glumcu je umjesto Nine društvo pravila nova partnerica Višnja Dragić
Vidi originalni članak

Petra Svrtan (23) po drugi je put surađivala s Paolom Magellijem, a njezin nastup u predstavi 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' iz publike su pratili otac Boris (52) i majka Nina Erak-Svrtan.

Uskoro bivši supružnici došli su podržati kćer no to nisu učinili u paru. Naime, glumcu je umjesto Nine društvo pravila nova partnerica Višnja Dragić, piše Story.

Par je početkom srpnja nekoliko dana proveo u Dubrovniku u vrijeme Dubrovačkih ljetnih igara, a navodno su se upoznali početkom godine.

Brak zagrebačke glumice i ravnatelja Gavelle bio je jedan od najdugovječnijih na sceni. Nakon 28 zajedničkih godina odlučili su otići svatko na svoju stranu.

- U jednom trenutku moj muž je odlučio letjeti, a ja imam strah od visina. Rastali smo se od stola i postelje. Zasad. A što će dalje biti, ne znam. Moj moto u životu je da nikad ne zatvaram vrata do kraja - rekla je Erak u svibnju.

Izvorni članak pročitajte u časopisu Story.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • rea0770 27.09.2017.

    Gospodin se pali na stare koke svaka čast

  • Demetra 27.09.2017.

    Zanimljivo kak ste za Borisa, pa čak i za maličku, napisali godine, a za Ninu niste :)))) Kao da nije općepoznata činjenica da je starija od njega 10 godina!

  • povijest činjenica 27.09.2017.

    Hmm ovaj Svrdlan - vidi mu se na ex-ženi da joj nije bip baš kak spada. Propala je otkad se udala za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare