To je to što me zanima!

Swayzea kremirali, prosut će ga po omiljenom ranču

Glumčev pepeo odnijeli su kod odvjetnika u ured. U subotu je u gradiću kraj jezera Lure posebna komemoracija. Tamo je snimao "Prljavi ples"
Vidi originalni članak

Hollywoodski glumac Patrick Swayze (57) izgubio je bitku s rakom gušterače nakon dvije godine. Preminuo je u ponedjeljak u svom domu u krugu obitelji. Supruga Lisa Noemi (53) nakon kremiranja vratila se na njihov ranč u Novom Meksiku. Na njemu su živjeli posljednjih deset godina i uzgajali stoku. Na tom ranču će i prosuti Patrickov pepeo, koji trenutačno čuva njegov odvjetnik. U subotu je u gradiću kraj jezera Lure posebna komemoracija na kojoj će biti i glumčevi obožavatelji. Na toj lokaciji Patrick je snimao “Prljavi ples”.
Michael Jackson (50) nije imao ovako brz pokop. Njega su sahranili nakon dva mjeseca na groblju Forest Lawn u Kaliforniji. Obdukcija je pokazala da je umro od anestetika propofola. Skrbništvo nad djecom Michaelom Princeom (12), Paris Katherine (11) i Blaketom (7) dobila je majka Katherine. Za njihovo uzdržavanje imat će 130.000 kuna na mjesec. Djeca su u nasljeđe, pretpostavlja se od autorskih prava, dobila po 300.000 kuna na mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Martina_1_1 19.09.2009.

    Lisa Niemi, a ne Noemi. Zašto stalno uvaljujete pokojnog Jacksona. ? Kakve veze ima s Patrickom ? R.I.P. obojica, ali dajte pišite čklanke o njima zasebno. Patrick je bio jedan od najnormalnijih ljudi u tom holivudskom ludilu. Nemojte ga trpati u isti koš s Jacksonom.

  • bellaUna 19.09.2009.

    morao je novinar popuniti karticu s textom, eto kako su dovedeni u vezu!

  • strijelica 18.09.2009.

    sušta suprotnost od naših običaja..........nema grobnice, spomenika, hrpe vijenaca i lampiona...........otišao je sa ovog svijeta u neku drugu dimenziju, a u srcima svoje obitelji živjet će zauvijek. pokoj mu vječni.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare