To je to što me zanima!

T. Howard: Bivša i ja uzimali smo kokain i pušili smo 'travu'

Američki glumac i bivša supruga Michelle Ghent i dvije godine poslije rastave sastaju se na sudu. Ona se želi dokopati njegovog novca, a on se bori protiv toga
Vidi originalni članak

Michelle Ghent tvrdi da se od Terrencea Howarda (46) razvela zbog neprestanog varanja, ali i vjerskog fanatizma.

Ovaj bivši par, iako su se rastali još prije dvije godine, i dalje se sastaje, ali na sudu. 

Nakon što je Michelle na sudu izjavila da Terrence ima spolnu bolest, američki glumac u svom je svjedočenju rekao kako je s bivšom suprugom često uzimao kokain i pušio 'travu', a zajedno su odgledali i brojne porno filmove. Dodao je da se sve to promijenilo otkako su se rastali. 

- Svega sam se odrekao - tvrdi. 

Michelle se na sudu želi dokopati njegovog novca. Nije joj dosta 5800 dolara mjesečno, to jest 39 tisuća kuna. Howard tvrdi da je i ovo pristao isplaćivati samo zato jer ga je ucijenila objavom njegovih golišavih fotografija i videa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 19.08.2015.

    e to ja zovem lošim brakom

  • JuricA_6 18.08.2015.

    Još se nije rodila ta vučica zbog koje bih se odrekao pornića. Najviše mi se u pornićima sviđa što štetno djeluju na mozak.

  • pomocmolimvas 18.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare