To je to što me zanima!

T. Swift: Dijetna Cola je jedna od velikih ljubavi u mom životu

Country pjevačica je otkrila da je veoma uzbuđena zbog partnerstva s Coca-Colom. Taylor je novo zaštitno lice dijetnog gazirnog pića za koje ne krije da ga obožava
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog prekida dvomjesečne veze s pjevačem boy benda One Direction Harryjem Stylesom (18), country pjevačica je postala novo zaštitno lice popularnog gaziranog pića. 

- Htjela bih podijeliti neke vijesti s vama jer smo konačno to napravili službenim s jednom od velikih ljubavi u mom životu - dijetnom Coca-Colom - govori Taylor Swift (23) dok u videu u ruci drži srebrno-crvenu limenku dijetnog gaziranog pića.

Pjevačica je otkrila da je veoma uzbuđena zbog partnerstva s Coca-Colom. Swift ide stopama kolegica Britney Spears i Beyonce Knowles koje su nekada reklamirala Pepsi. Britney je s Pepsijem potpisala vrijedan ugovor koji je uključivao opće sponzoriranje i reklamiranje te sponzoriranje nadolazeće svjetske turneje. No nakon nepune dvije godine, čelni ljudi joj nisu htjeli obnovili ugovor već su angažirali Beyonce Knowles. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nandy178 31.01.2013.

    slika govori više tisuću riječi: http://2.bp.blogspot.com/-icqkt9UT1Uc/T-4UiJUlviI/AAAAAAAAKVk/EXUbC1OiZz0/s1600/pfizer%2Baspartam.jpg http://www.novi-svjetski-poredak.com/wp-content/uploads/2012/12/aspartam-rak-neuroni.jpg http://img1.joyreactor.com/pics/post/USA-fat-people-sandbox-352351.jpeg

  • nincheble 30.01.2013.

    dosadna je.

  • WOMANIZER 29.01.2013.

    Britney je s pepsijem bila najjača! reklame, promocija pića i toliko lijepih stvari! najjača stvar je ovo: http://www.youtube.com/watch?v=W7jkygJ_QNo sa pink, beyonce i iglesiasom! čestitke taylor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare