To je to što me zanima!

Tajči došla u Zagreb! Nahvalila mladog pjevača: 'Baš je to gušt'

Prekrasno je raditi s ovim nevjerojatnim glazbenicima i dugogodišnjim prijateljima, napisala je Tajči uz fotografije na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Iako već više od 30 godina živi u SAD-u, Tatjana Cameron Tajči i dalje se voli vratiti u Hrvatsku. Na društvenim mrežama je podijelila kako je opet dobila tu priliku te otkrila da je stigla u Zagreb. Pjevačica je podijelila i nekoliko fotografija na kojima se vidi na piću, ali i na probi s poznatim licima. 

- Tako sam zahvalna na svemu ovome, na toliko razina - poručila je Tajči i otkrila kako je cijelih 24 sata putovala iz Nashvillea do Zagreba. 

- Prekrasno je raditi s ovim nevjerojatnim glazbenicima i dugogodišnjim prijateljima - napisala je te se zahvalila Anti Geli i Branimiru Mihaljeviću koji su je pozvali na Zagrebački festival koji će biti u petak. 

- Tu je 1987. počela moja profesionalna glazbena karijera - dodala je. 

U SAD-U JE OD 1992. Tajči ponosna! Sinovi se prijavili za hrvatsko državljanstvo, ali će najmlađi još morati pričekati...

Družila se i s Martinom Kosovcem, pobjednikom posljednje sezone 'The Voicea', koji je prije par mjeseci izdao i pjesmu 'Maštarija'. Podijelila je fotografiju s njihove probe. 

POBJEDNIK 'VOICEA' Martin s razredom išao na izlet, a njegova razrednica nam kaže: 'Pobjeda ga nije promijenila...'

- Pjevanje s njime je poseban gušt - napisala je Tajči. 

Ona je nedavno, zajedno sa svojim sinovima, bila u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Pittsburghu. Tamo su se njezina dva sina, Dante i Evan, prijavila za hrvatsko državljanstvo. Najmlađi sin Blais na to će morati još malo pričekati jer još nema 21 godinu, odnosno nije punoljetan u SAD-u. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilcommentatore 20.05.2024.

    Kakva Tajči, samo GEEELO, dajte nam GEEEELU!

  • FrozenAcc 18.04.2024.

    Hajde da ludujemo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare