To je to što me zanima!

Tajči je komentirala Marinin nastup: Skinula je moje pokrete

Na društvenoj mreži je označila Orsag koja je oduševljeno napisala: 'Tajči se javila i sviđaju joj se moji pokreti'. Komičarka je izvela njezinu pjesmu 'Dvije zvjezdice'...
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' komičarka Marina Orsag (41) utjelovila je Tatjanu Matejaš Tajči (50) te je na pozornici izvela njezinu pjesmu 'Dvije zvjezdice'.

- Marina Orsag je zaista skinula moje pokrete - napisala je Tajči i označila Marinu koja je oduševljeno komentirala: 'Tajči se javila i sviđaju joj se moji pokreti'.

Žiri je također bio oduševljen njezinim nastupom pa nije nedostajalo pohvala nakon izvedbe.

POHVALILA JE KOMIČARKU Rozga se javila Orsag nakon nastupa: 'Bila si pravi tsunami'

- Sve što se dalo imitirati, ovdje si imitirala, a posebno mi se svidio - u par momenata u spotu vidimo rezervirano zainteresirani pogled koji se gubi u daljini - čak si i to uspjela dočarati - komentirao je Goran Navojec (50).

- Ovo je bila himna svih zaljubljenih. Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči ima u sebi. To si lijepo prezentirala, ja sam uživala - dodala je Indira Levak (47).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DarkJamNinja 21.12.2020.

    jedino javljanje na izvedbu kaj je bilo vrijedno spomenuti je bilo od kasandre, jer nju nit vidjet nit cut tak da je to bila vijest... ove ostale tak jedva cekaju da se malo svijetla upere u njih

  • duš man 14.12.2020.

    Marina je meni simpatična i sve to... ali nekaj mi fali kod nje.. ko mrvica soli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare