To je to što me zanima!

Tajči o božićnoj turneji: Sinovi su me dirnuli svojim pjevanjem

Na božićnoj turneji po centrima hrvatske dijaspore u Americi, pjevačicu je oduševila posjećenost, a posebno je bila ponosna na sinove koji su otpjevali četiri pjesme
Vidi originalni članak

Pjevačica je nedavno okončala božićnu turneju u Americi u kojoj živi posljednjih 20 godina. Nakon Chicaga, u kojem je pjevala u tri crkve, obišla je Cincinnati, Allentown i Hoboken te s obitelji provela dva dana u New Yorku u kojem su dočekali Božić. Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči, posebno je bila ponosna na nastup svojih sinova, Dantea, Evana i Blaiasa.

- Ono što je bilo naljepše na turneji je to što su moji dečki pjevali četiri pjesme, taj ponos majke s kojim sam ih gledala kako pjevaju, ne znam da postoji nešto ljepše i vrijednije što može više ispuniti, baš za Božić kada se svi usredotočimo na blagoslov obitelji i na tu ljubav koju dijelimo sa suprugom, djecom, roditeljima da smo svi skupa, da nas je Bog blagoslovio dobrim zdravljem i ljubavi - izjavila je pjevačica. 

Otkrila je da trenutačno radi na kantautorskom albumu kojeg uskoro planira predstaviti u Hrvatskoj i regiji. Glazbeni producent Dragan Čačinović s kojim Tajči trenutačno surađuje pohvalio je njezin potencijal u pisanju i komponiranju pjesama.

- Nakon skoro 25 godina sasvim slučajno preko prijatelja ponovno sam se sreo s Tajči jer je bila u potrazi za novim timom koji će raditi na njezinom novom albumu. Otkrio sam veliki potencijal u njezinom pisanju i komponiranju, strašno su mi se dopali njezini tekstovi i melodije. Tek sam nedavno saznao da je imala preko 900 koncerata u Americi što je zaista impozantno - komentirao je Čačinović. 

Pjevačica je zaključila kako se nada da će uskoro imati priliku podijeliti svoju glazbu s publikom u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • prosvijetljeni1980 29.12.2012.

    a tko je ta Tajči???

  • japanokinez 29.12.2012.

    Meni se ta Tajči čini tako neiskvarena, možda zato i ne može skupiti jednu dvoranu za koncert. Žena ima glas, baš ima glas, a nije ni glupa. Šteta što su naši menađeri toliko jadni da se ne mogu organizirati.

  • Ubananismo 29.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare