To je to što me zanima!

Tajči obožavatelje 'žica' lovu da snimi album: Trebam novac

Tatjana Cameron Tajči (41) zbog velikih troškova već godinama nije snimila novi album pa se nada kako će to sad ostvariti. 
Donatori uplatom dobivaju i darove
Vidi originalni članak

Za svakih uloženih 1140 kuna Tajči će snimiti solidan demo, a za doniranih 2850 kuna može snimiti cijelu pjesmu, piše na profilu online servisa za prikupljanje donacija.

U nadi da će oživjeti karijeru svoje supruge Matthew Cameron lani je aktivirao profil na portalu za prikupljanje donacija. Ondje od Tatjaninih obožavatelja traži donacije kako bi mogla snimiti album. Tatjana Cameron Tajči (41) zbog velikih troškova već godinama nije snimila album pa se nada kako će to sad ostvariti. 
Donatori uplatom dobivaju i darove. Za uplaćenih 143 kune dobit će Tajčin poster s potpisom, za 285 kuna njezin CD, za 2850 kuna Tajči će snimiti pjesmu po izboru ulagača, a oni koji uplate 5700 kuna mogu napisati pjesmu za njezin novi album. Ideja Tatjanina supruga uspješno je realizirana i umjesto predviđenih 14.000 kuna prikupljeno je čak 23.000.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • japanokinez 13.05.2012.

    Tako mi izgleda izgubljeno, a možda je to samo na ovim slikama.

  • Semper5 13.05.2012.

    Ovo napisano u članku naprosto nije istina, odnosno stvari su potpuno izvučene iz konteksta, iskrivljene i pogrešno i zlonamjerno prezentirane. Ako ikoga treba biti sramota, to su onda balkanoidni kvazi-novinari. Prava istina je da u Americi postoji tvrtka-portal, koji se bavi financiranjem projekata svatko može prijaviti nekakav svoj projekt, te taj projekt može biti financiran ili ne, ovisno koliko ga netko smatra kvalitetnim. To je, za normalan svijet izvan Balkana, posve normalna stvar u poslovnome svijetu. Dakle, ne radi se ni o kakvom "žicanju", već o investiranju ili ti ulaganju. Za neuke novinare samo jedna usporedba: svojevremeno je David Bowie izdavao obveznice za svoje BUDUĆE pjesme, dakle koje još nisu bile niti napisane. Tko je smatrao da mu je iz bilo kojeg razloga isplatljivo kupiti njegove obveznice, taj ih je i kupio. I još nešto, Tajči osobno nema nikakve veze s time, već je projekt pokrenuo njezin muž kao božićni poklon njoj. Ali bitno da se odmah javili balkanci iz kamenog doba, koji nisu u stanju razmišljati drugačije od "nek meni crkne krava, ali nek Štefu crknu dvije". Sram vas bilo, wannabe novinari.

  • bustedagain 13.05.2012.

    Ovakvih u USA ko sodera

Komentiraj...
Vidi sve komentare