To je to što me zanima!

Tajči pokapa muža: Želi da ga svi pamte po smijehu i dobroti

Misa i pokop za pokojnika organizirani su u katoličkoj crkvi St. Philip u Cincinnatiju. Pogreb će biti u ponedjeljak u 10 sati. Obitelj i prijatelji do tada se ne odvajaju od utučene pjevačice
Vidi originalni članak

Uz najbližu obitelj i prijatelje, Tatjana Cameron Tajči (46) priprema ispraćaj za supruga Matthewa koji je u 47. godini preminuo od karcinoma pluća.

Misa i pokop za pokojnika organizirani su u katoličkoj crkvi St. Philip u Cincinnatiju. Pogreb će biti u ponedjeljak u 10 sati. Obitelj i prijatelji do tada se ne odvajaju od utučene pjevačice.

Pomažu joj u svemu i naglašavaju da će poslije mise biti organiziran ručak i glazbeni sadržaj. Njezin Matthew je volio društvo i smijeh. Tajči želi da njihova tri sina i svi prijatelji, Matthewa pamte po smijehu i dobroti. Njezin suprug nesebično je pomagao kome god je trebalo.

- Nema više boli niti bilo kakvih ograničenja. On je sad stvarno slobodan. Mi ćemo izvući snagu i radost iz svega što nam je davao - rekla je neutješna Tatjana.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Duk_13 18.11.2017.

    Grozno je izgubiti voljenu osobu, sam sam ja na neki način prošao kroz to i teško je uvijek, be zaboravljaš nikad, sAmo se naučiš nositi s tim

  • rashomonn 17.11.2017.

    Hoće biti prenos uživo ?

  • novkovka 17.11.2017.

    pa stvarno,zar nije više dosta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare