To je to što me zanima!

Tajila je: Emma Stone je trudna

Par se upoznao 2016. godine na snimanju emisije 'Saturday Night Live'. McCary je tamo radio scenarist i redatelj, a ona je gostovala u emisiji. Vezu su započeli u listopadu 2017. godine
Vidi originalni članak

Glumica Emma Stone (32), koju gledatelji pamte u ulozi u filmu 'La La Land', očekuje dijete sa suprugom, komičarom Daveom McCaryjem (35), piše Daily Mail. Već se ranije šuškalo da je Oskarovka trudna, ali sada su je paparazzi 'ulovili' s povećim trudničkim trbuhom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Odgođeni Oscari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se upoznao 2016. godine na snimanju emisije 'Saturday Night Live'. McCary je tamo radio scenarist i redatelj, a ona je gostovala u emisiji. Vezu su započeli u listopadu 2017. godine, a zaručili su se prije nešto više od godinu dana.

Iako su planirali imati veliko vjenčanje, Emma i Dave vjenčali su se u tajnosti u rujnu. Prijatelji su potvrdili da je par ozakonio vezu. Kao što je skrivala trudnoću, dugo nije htjela javnosti pokazati ni da su u vezi. Na kraju je popustila i u siječnju 2019. dovela ga na dodjelu filmskih nagrada SAG, a poslije su ih vidjeli i na košarkaškoj utakmici LA Clippersa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Obi-Wan Kenobi 06.01.2021.

    Meni uz Margot Robbie najdraža glumica. Puno sreće im želim.

  • ghdbt7 06.01.2021.

    Ma šta mi napriča!?

  • Frančeska 06.01.2021.

    Baš lijepo 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare