To je to što me zanima!

Tajna izgleda: Jede organsku hranu, a voli i prasetinu i grah

Njena prehrana mora biti jako čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi, rekla je trenerica Tracy Anderson. J.Lo jede organsku hranu s proteinima i hranjivih tvari, a izbjegava alkohol i kofein
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) ima zavidnu liniju, a postiže ju balansiranom prehranom i vježbanjem. U tome joj pomaže njezin partner Alex Rodriguez (44), s kojim nerijetko trenira. 

MARC ANTHONY: J.Lo je kupovao skupe darove, sad hvali kćer: 'Ti si moje srce'

Jenniferini treneri su za strane medije otkrili čime se hrani kako bi ostala fit i imala dovoljno energije za cijeli dan.

- Njena prehrana mora biti jako čista jer joj je potrebno zaista dosta energije za sve što ona radi - rekla je trenerica Tracy Anderson (44). J.Lo jede organsku hranu s dosta proteina i hranjivih tvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrlo važna za organizam je i voda. 

- Pije najmanje sedam čaša vode dnevno - rekao je Jenniferin trener i savjetnik Doddo Romero. Jennifer također izbjegava alkohol i kofein, kojeg nije pila godinama. 

Ne jede prerađenu, pakiranu hranu.

- Sve je svježe. Nema ništa prerađeno samo protein u prahu u napitku ako radimo proteinski napitak nekada - rekla je Tracy. Njezini glavni izvori hrane su proteina su bjelanjak, bijelo pureće meso, pileća prsa i organski uzgajana govedina. Jede i ribu zbog proteina te šaku oraha svakog dana. 

Što se tiče povrća, ne jede sve u jednakoj mjeri. Cilja na što više zelenila, trudi se izbjeći mrkvu i kukuruz. Međutim, za blagdane se 'počasti'.

- Ona je osoba koja zaista zna postići ravnotežu, tako da nikada neće propustiti Dan zahvalnosti ili blagdane s djecom - kaže trenerica. Jennifer se naučila koliko je važno jesti zdravu hranu, ali uvijek jede hranu koju voli, samo umjereno. 

Kad pjevačica ode u restoran, također odbija nezdravu hranu. 

- Većina restorana u ponudi ima zdrave obroke, tako da u jelovniku gledam stvari koje prate moj životni stil. Uzimam salatu ili ribu s povrćem i trudim se piti dosta vode tijekom obroka - rekla je J.Lo.

LATINO DIVA J.Lo prije tri godine zavela je bejzbolaša: Blagoslovljena sam

Njezin tipičan dan izgleda ovako: za doručak uzme proteinski smoothie, za ručak često salatu s lososom i povrćem kao što su brokula, tikvice i paprika, užina su joj voće i povrće, a za večeru proteini s kvinojom.

- To ima okus kao riža i grah na kojima sam odrasla. Također volim prasetinu i piletinu, posebno na portorikanski način - rekla je Lopez.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Selo_malo 08.02.2020.

    Još ako pred spavanje jede luk i čvarke, za moju je kuću!

  • goran6 08.02.2020.

    Prasetinu??? U HR se to meso zove svinjetina!

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 08.02.2020.

    Kokainska dijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare