To je to što me zanima!

Tajna ljubav: Egon i Melanie samo prijatelji ili nešto više?

KLIKNULI Egon Marić voli kovrčavu kosu kakvu ima Melanie Malike Acolor. Kad je tužna, Slavonac je odvede na kolače, a ona s njim voli razgovarati o umjetnosti
Vidi originalni članak

Melanie i ja zbližili smo se u showu. Dok smo kupovali odjeću za snimanje, zapričali smo se i shvatili da volimo iste stvari, imamo sličan glazbeni ukus i razmišljanja, pa smo se počeli družiti i izvan ‘The Voicea’. Iako smo često zajedno, između nas ne postoji romantična veza, kaže Egon Marić (24).

Nakon što su mentor Jacques Houdek (33) i njegov tim prošli vikend u dvoboju ostali bez

Melanie Malike Acorlor (19), Egon je kolegici bio potpora i rame za plakanje. Dan nakon što je ispala iz showa, Slavonac i Zagrepčanka počastili su se kolačima. Melanie je, kažu gosti slastičarnice u centru Zagreba, bila loše volje i tužna, ali Egon ju je zagrljajima i šalama brzo oraspoložio.

- Svima su bili okrenuti leđima pa nam se učinilo da tu ipak ima nešto više od prijateljstva.

Lijepo izgledaju zajedno i baš bi bili sladak par - rekli su gosti.

Glazbenik iz Slavonskog Broda, koji će se u subotu u emisiji uživo boriti za ostanak u showu, dodaje kako je slab na kovrčavu kosu, lijep osmijeh i oči.

- Kod mene pale klišeji i klasika. Avanturist sam po prirodi, pa to cijenim i kod djevojaka. Uvijek će me privući slobodoumnost i dobra vibra, a odbijaju me neuviđavnost, posesivnost i arogancija. Uz sve to, na prvom mjestu ipak mora biti taj neki poseban osjećaj, ono nešto - objašnjava Egon. Markantni mladić nakon pojavljivanja u “Voiceu” dobio je laskavu titulu dvojnika Johnnyja Deppa (51). Usporedbe mu laskaju iako on, kaže, ne vidi puno sličnosti s holivudskim glumcem, a u drugu ruku, nekad mu smeta kad mu se obrate s Johnny.

- Ali dobro, pa hej, žene diljem svijeta padaju na Johnnya, ne bih se trebao žaliti - smije se Egon. Otkad se pojavio pred kamerama “Voicea”, nije prošao ni dan da Slavonac nije doživio simpatičnu anegdotu s fanovima.

- Pitali su me jesam li ja Dino Purić iz tima Ivana Dečaka, na što sam ljutito skinuo kapu i rekao da ja imam kosu! Oprosti, Dino. Jedna baka prišla mi je u tramvaju, rekla da me gleda na televiziji i da mi zna baku Dragicu, ali ja nemam baku Dragicu. Gospođa je bez riječi produžila dalje - smije se glazbenik iz Slavonskog Broda. Na njegov smisao za humor i otvorenost očito nije ostala ravnodušna ni Melanie.

- Egon je super dečko. Imamo puno toga zajedničkog, dobri smo prijatelji i slažemo se, ali nema ništa više od toga - rekla je Melanie. Kad je riječ o ljubavi, studentici tekstilnog i modnog dizajna u Zagrebu najvažnije je da s dečkom može razgovarati o umjetnosti na dubljoj razini.

- Ako se ne slažemo u priči, nećemo se složiti nikako - kaže Melanie. Iako više nije u showu, ostala je u kontaktu s mentorom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ibee 27.03.2015.

    bas je slatka melani

  • volim hrvatsku 26.03.2015.

    Njihova stvar, nebitno

  • AntonelaMarević 26.03.2015.

    Pa što,nek se mladi vole. Lipo je to. Nema ništa loše u ljubavi. Tko sudi nek prvo stane pred vlastito zrcalo i zapita se tko je,što je i što mu je činiti u životu. Pa nek onda drugima sudi. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare