Obavijesti

Show

Komentari 16

Tajna ljubav: Egon i Melanie samo prijatelji ili nešto više?

Tajna ljubav:  Egon i Melanie samo prijatelji ili nešto više?
4

KLIKNULI Egon Marić voli kovrčavu kosu kakvu ima Melanie Malike Acolor. Kad je tužna, Slavonac je odvede na kolače, a ona s njim voli razgovarati o umjetnosti

VIDEO

Melanie i ja zbližili smo se u showu. Dok smo kupovali odjeću za snimanje, zapričali smo se i shvatili da volimo iste stvari, imamo sličan glazbeni ukus i razmišljanja, pa smo se počeli družiti i izvan ‘The Voicea’. Iako smo često zajedno, između nas ne postoji romantična veza, kaže Egon Marić (24).

Nakon što su mentor Jacques Houdek (33) i njegov tim prošli vikend u dvoboju ostali bez

Melanie Malike Acorlor (19), Egon je kolegici bio potpora i rame za plakanje. Dan nakon što je ispala iz showa, Slavonac i Zagrepčanka počastili su se kolačima. Melanie je, kažu gosti slastičarnice u centru Zagreba, bila loše volje i tužna, ali Egon ju je zagrljajima i šalama brzo oraspoložio.

- Svima su bili okrenuti leđima pa nam se učinilo da tu ipak ima nešto više od prijateljstva.

Lijepo izgledaju zajedno i baš bi bili sladak par - rekli su gosti.

Glazbenik iz Slavonskog Broda, koji će se u subotu u emisiji uživo boriti za ostanak u showu, dodaje kako je slab na kovrčavu kosu, lijep osmijeh i oči.

- Kod mene pale klišeji i klasika. Avanturist sam po prirodi, pa to cijenim i kod djevojaka. Uvijek će me privući slobodoumnost i dobra vibra, a odbijaju me neuviđavnost, posesivnost i arogancija. Uz sve to, na prvom mjestu ipak mora biti taj neki poseban osjećaj, ono nešto - objašnjava Egon. Markantni mladić nakon pojavljivanja u “Voiceu” dobio je laskavu titulu dvojnika Johnnyja Deppa (51). Usporedbe mu laskaju iako on, kaže, ne vidi puno sličnosti s holivudskim glumcem, a u drugu ruku, nekad mu smeta kad mu se obrate s Johnny.

- Ali dobro, pa hej, žene diljem svijeta padaju na Johnnya, ne bih se trebao žaliti - smije se Egon. Otkad se pojavio pred kamerama “Voicea”, nije prošao ni dan da Slavonac nije doživio simpatičnu anegdotu s fanovima.

- Pitali su me jesam li ja Dino Purić iz tima Ivana Dečaka, na što sam ljutito skinuo kapu i rekao da ja imam kosu! Oprosti, Dino. Jedna baka prišla mi je u tramvaju, rekla da me gleda na televiziji i da mi zna baku Dragicu, ali ja nemam baku Dragicu. Gospođa je bez riječi produžila dalje - smije se glazbenik iz Slavonskog Broda. Na njegov smisao za humor i otvorenost očito nije ostala ravnodušna ni Melanie.

- Egon je super dečko. Imamo puno toga zajedničkog, dobri smo prijatelji i slažemo se, ali nema ništa više od toga - rekla je Melanie. Kad je riječ o ljubavi, studentici tekstilnog i modnog dizajna u Zagrebu najvažnije je da s dečkom može razgovarati o umjetnosti na dubljoj razini.

- Ako se ne slažemo u priči, nećemo se složiti nikako - kaže Melanie. Iako više nije u showu, ostala je u kontaktu s mentorom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana
Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...