To je to što me zanima!

Tajna Mačkove torbe: Nosi ženski parfem i svoje slike

Marko Grubnić u torbi ima svoje autogram-karte, Colonijin CD i adresar s mačkicom. Sa sobom nosi i rokovnik u koji zapisuje sve svoje obaveze
Vidi originalni članak

Modni Mačak (28) na reviju u zagrebački Muzej suvremene umjetnosti ušao je na stražnji ulaz. Odbio je ući na VIP ulaz. Pozirao je iza pozornice, no ugledavši izvješene haljine dizajnera, nije mogao odoljeti da ih ne pregleda. Odložio je svoju “birkinicu” od 73.000 kuna, koju ne bi posudio ni najboljoj prijateljici, i svima dao na uvid što ima u njoj. Mačak sa sobom nosi parfem “La Roue de la Fortune” iz D&G-jeve posljednje kolekcije. Parfem prodaju kao uniseks. No poznavatelji parfema kažu da je više ženski jer ima note pačulija, jasmina, gardenije i ružičastog papra. Mačak se ne odvaja ni od svojih fotografija. U torbi nosi autogram-karte, na koje je dao otisnuti fotografiju s dekolteom, koja mu je na naslovnici knjige. Indira Vladić-Mujkić najbolja mu je prijateljica, koju odijeva, a voli je i slušati, pa mu je iz torbe izvorio i Colonijin CD. Glazbu najradije sluša u autu. Raspali radio i pjevuši dok vozi. Ponosan je na svoj nadimak, pa ima i adresar sa slikom mačkice. Nadimak je dobio došavši u Zagreb iz Pakraca. Stalno je hodao u čizmama, pa su ga prozvali Modni Mačak.

ŽENSKI PARFEM
“La Roue de la Fortune” Dolcea&Gabbane prodaje se kao uniseks. Upućeni kažu da je više ženski. Miriše na  jasmin i gardenije.

GUCCIJEV NOVČANIK
Klasičan muški novčanik. Mačku je omiljena marka Gucci. Tijekom vikenda u Beču odolio je svim trgovinama osim Guccijevoj.

MARC JACOBS NOVČANIK
Mačak je preslab na stvari s potpisom. I novčanik za sitniš mora imati logo. Zlatni detalji na njemu slažu se s onima na torbi.

ADRESAR S MAČKICOM
Modni Mačak opsjednut je mačkama. U “birkinici” nosi adresar s crno-bijelom fotografijom umiljate tigraste mačkice.

ROKOVNIK
Mačak ništa ne prepušta slučaju. U rokovnik je zabilježio “Nataša Kos revija navečer”, zatim “Stoja Srbija”. Za vikend je otišao u Beograd.

COLONIJIN CD
Jedna od najboljih Mačkovih prijateljica je Indira Vladić-Mujkić, pjevačica Colonije. U torbi ima njihov najnoviji CD.

AUTOGRAM KARTE
Fotografija s dekolteom koju potpisuje i dijeli na naslovnici je njegove knjige “Otkrit ću vam tajnu”.





Idi na 24sata

Komentari 45

  • MajstorFantaz 20.03.2010.

    Ajde nakazo odi kod ciganovica u podrum se zavuci i stavi si tu torbu na glavu da ta negledamo vise dok ne pocnes radit nesto korisno drustvu isprdku dosadni...

  • igiera 20.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Flagellum_ Dei 20.03.2010.

    u ime svih hrvata kazem (bar onih koji su normalni) nije nas briga........eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare