Obavijesti

Show

Komentari 45

Tajna Mačkove torbe: Nosi ženski parfem i svoje slike

Marko Grubnić u torbi ima svoje autogram-karte, Colonijin CD i adresar s mačkicom. Sa sobom nosi i rokovnik u koji zapisuje sve svoje obaveze

VIDEO

Modni Mačak (28) na reviju u zagrebački Muzej suvremene umjetnosti ušao je na stražnji ulaz. Odbio je ući na VIP ulaz. Pozirao je iza pozornice, no ugledavši izvješene haljine dizajnera, nije mogao odoljeti da ih ne pregleda. Odložio je svoju “birkinicu” od 73.000 kuna, koju ne bi posudio ni najboljoj prijateljici, i svima dao na uvid što ima u njoj. Mačak sa sobom nosi parfem “La Roue de la Fortune” iz D&G-jeve posljednje kolekcije. Parfem prodaju kao uniseks. No poznavatelji parfema kažu da je više ženski jer ima note pačulija, jasmina, gardenije i ružičastog papra. Mačak se ne odvaja ni od svojih fotografija. U torbi nosi autogram-karte, na koje je dao otisnuti fotografiju s dekolteom, koja mu je na naslovnici knjige. Indira Vladić-Mujkić najbolja mu je prijateljica, koju odijeva, a voli je i slušati, pa mu je iz torbe izvorio i Colonijin CD. Glazbu najradije sluša u autu. Raspali radio i pjevuši dok vozi. Ponosan je na svoj nadimak, pa ima i adresar sa slikom mačkice. Nadimak je dobio došavši u Zagreb iz Pakraca. Stalno je hodao u čizmama, pa su ga prozvali Modni Mačak.

ŽENSKI PARFEM
“La Roue de la Fortune” Dolcea&Gabbane prodaje se kao uniseks. Upućeni kažu da je više ženski. Miriše na  jasmin i gardenije.

GUCCIJEV NOVČANIK
Klasičan muški novčanik. Mačku je omiljena marka Gucci. Tijekom vikenda u Beču odolio je svim trgovinama osim Guccijevoj.

MARC JACOBS NOVČANIK
Mačak je preslab na stvari s potpisom. I novčanik za sitniš mora imati logo. Zlatni detalji na njemu slažu se s onima na torbi.

ADRESAR S MAČKICOM
Modni Mačak opsjednut je mačkama. U “birkinici” nosi adresar s crno-bijelom fotografijom umiljate tigraste mačkice.

ROKOVNIK
Mačak ništa ne prepušta slučaju. U rokovnik je zabilježio “Nataša Kos revija navečer”, zatim “Stoja Srbija”. Za vikend je otišao u Beograd.

COLONIJIN CD
Jedna od najboljih Mačkovih prijateljica je Indira Vladić-Mujkić, pjevačica Colonije. U torbi ima njihov najnoviji CD.

AUTOGRAM KARTE
Fotografija s dekolteom koju potpisuje i dijeli na naslovnici je njegove knjige “Otkrit ću vam tajnu”.





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin