To je to što me zanima!

Tajna uspješnog braka: Svoj je čovjek, Will može raditi što želi

Uvijek sam govorila Willu da može raditi što god poželi dok se god može pogledati u ogledalo i biti u redu sam sa sobom, izjavila je supruga glumca Will Smitha
Vidi originalni članak

Njihov brak slovi kao jedan od najčvršćih u Hollywoodu. Jada (41) i Will Smith 15 godina su u braku i imaju dvoje djece, Jadena (14) i Willow (12). Nakon što se posljednjih godinu dana pisalo o navodnim trzavicama u njihovom braku, u posljednjem intervjuu za Huffington Post Jada je otkrila koja je tajna njihove ljubavi. 

- Uvijek sam govorila Willu da može raditi što god poželi dok se god može pogledati u ogledalo i biti u redu sam sa sobom - izjavila je Jada te dodala da je na kraju dana, Will svoj čovjek. 

- Ja sam njegova partnerica, a on je svoj čovjek. On odlučuje tko će biti i nije meni da ja odlučujem za njega - rekla je Jada te dodala kako je to što su prijatelji bilo jako važno za opstanak njihovog braka. 

- Will je moj najbolji prijatelj. On je bio uz mene u najtežim trenucima mog života - ispričala je Jada. 

Will i Jada vjenčali su se 1997. godine. Iako su glasine o raspadu njihovog braka sve češće, oni se na crvenom tepihu uvijek pojavljuju sretni i zaljubljeni. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 05.04.2013.

    simpatični, a djeca su pljunuti on!

  • mcjvc1 05.04.2013.

    cijela amerika je pisala mjesecima o pederluku willa smitha,ali očito to jadi ne smeta. na kraju krajeva sve se svodi na lovu. will nije niti prvi niti zadnji uzoriti suprug. kad se samo sjetim trawolte, cruisa...

  • eminem9 05.04.2013.

    will je legenda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare