To je to što me zanima!

Tajna veza: Vladimir Šelebaj u vezi s novinarkom Mišel Zorić

Pravnik se često može vidjeti kako parkira auto ispred zgrade gdje živi Mišel koja je, kako doznaje Story, novinarske struke. Par je u petak planirao putovanje u Pariz
Vidi originalni članak

Mnogo medijske prašine u posljednje vrijeme podigla je vijest o rastavi Dijane Čuljak Šelebaj i Vladimira Šelebaja. Voditeljica i urednica HTV-ova 'Dnevnika 3' u prošlom broju Storyja izjavila je da se rastaju civilizirano, dok je pravnik u medijima koristio rijeČ - necivilizirano. Iako Dijana u medijima nijednom nije navela da je za njihovu rastavu odgovorna treća osoba, gradskim kuloarima kruže glasine o preljubu njenog uskoro bivšeg supruga.

 Naime, riječ je o njegovoj navodnoj vezi sa Zadrankom Mišel Zorić (37) koja je, kako doznaje Story, novinarske struke. Šelebaj se često može vidjeti kako parkira auto ispred zgrade gdje Mišel živi. Par je navodno u tajnoj romansi od listopada prošle godine, a u petak su planirali i putovanje u Pariz, no od njega su odustali. 

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lepicane 18.05.2011.

    ovaj nema prolaz kod manekenki,pa ordinira među novinarkama....,samo nek je glupa i sponza.

  • inde 18.05.2011.

    e tako,baš mi je drago.veseli me spoznaja da ti se sve vrati u životu.dabogda imo pa nemo.ona je također otela nečijeg supruga i oca pa neka joj sad.

  • winxica 18.05.2011.

    Kako živiš,to i doživiš...........nikad ne znaš što ti život nosi sutra.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare