To je to što me zanima!

Tajne B. Spears: Opsjednuta je čistoćom i pomalo staromodna

Pjevačica je izjavila da eksperimentira samo s glazbom i modom te da joj internet služi samo za kupnju jer ne voli gužve. Nema mobitel i opsjednuta je čistoćom
Vidi originalni članak

U srednjoj školi obožavala sam košarku. Bila sam jedna od boljih igračica u obrani na natjecanjima u rodnoj Louisiani, pohvalila se Britney Spears (29). Pjevačica je nedavno izdala sedmi album 'Femme Fatale', a obožavatelje je iznenadila elektroničkim zvukom.

- Prilično sam staromodna. Eksperimentiram samo s glazbom i modom. Internet mi služi za kupnju jer ne volim gužve u trgovinama, a mobitel nemam - rekla je Britney.

Obožavateljima je otkrila kako je opsjednuta čistoćom. Kupa se dva puta na dan, pranje i peglanje je opuštaju, a mrzi kad joj drugi namještaju krevet.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bucka18 05.05.2011.

    velike li tajne!!!

  • stephanie 05.05.2011.

    eeee moja ti ....:)

  • MAYA_9 04.05.2011.

    mileno moje da si ti staromodna, da nevolis mobitele i guzve, da se igras sa sinom... ti bi bila uzorna dama. nemogu povezati pedantnu osobu koja se opusta s glacanjem, koja mrzi guzvu, a poznata je- sa osobom koja se drogira mrda di dtigne, obrijane glave, koja je poznatija po skandalima nego po pijesmama,imas par hitova al to nije dovoljno da te baci u nebo koliko skandali koje je izvodila. bolje neka suti i ne izigrava dobricu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare