To je to što me zanima!

Tajno vjenčanje u Zagrebu: Ivanišević oženio svoju Nives

NA NJENOJ RUCI PRSTEN Vjenčanje je bilo tajno jer je zgodna Nives željela intimnu ceremoniju na koju su bili pozvani obitelj i bliski prijatelji
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives Čanović (35) u petak je postala gospođa Ivanišević. S proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46) u tajnosti se vjenčala u Zagrebu, javljaju Sportske novosti.

Nagađalo se da će se par vjenčati 2018. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten.

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjenčanje je bilo u tajnosti jer je Nives poželjela intimnu ceremoniju na koju su pozvali tek obitelj i najbliže prijatelje. Detalje i nakon slavlja drže u najstrožoj tajnosti.

VEČER ZA PAMĆENJE Nives u zagrljaju Ivaniševića, a Kravić u provodu s frendicama

Kupovali novi namještaj

- Nemam komentar. Hvala lijepa - rekla nam je Nives o vjenčanju, ali se sretno smijala. Goran Ivanišević je isključio mobitel. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji. Par se, navodno, nedavno uselio u stan u Ban centru u središtu Zagreba. 

Velika ljubav: Prijatelje nisu iznenadile ni brze zaruke jer tvrde da su jako zaljubljeni

Goranovi i Nivesini najbliži prijatelji nisu iznenađeni vjenčanjem jer tvrde da je par jako zaljubljen. Nives je upoznala Goranovu djecu, koju tenisač ima iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Radijska voditeljica nikad nije skrivala želju da i sama postane majka.

VOLE SE JAVNO Ruka u ruci: Zaljubljeni Goran i Nives uživali u subotnjoj šetnji

Ne taji da želi biti mama

- Mislim da se žena najviše realizira kad postane majka. Majčinstvo je uloga koja pristaje svakoj ženi - rekla je prije nekoliko godina.

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • vanja111 18.12.2017.

    Za razliku od prve mu žene,ova izgleda ispod prosjeka. Ona Tatjana Dragović cijela izoperirana i napucana,a ova Nives cijela neslana. A Goran kao muškarac zgodan.

  • 18.12.2017.

    Zgodan par. Sretno

  • japanokinez 18.12.2017.

    Koje fantasticno saznanje, ako i jako zaljubljen to ništa ne vrijedi ako se ne ozeniš. Kada se oženiš onda zaljubljenost još malo raste i odjednom stane i počne s padom do momenta kada se pojave nepremostive razlike i premostiv novac za rastavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare