To je to što me zanima!

Tako je mlada, a toliki dekolte: Miley Cyrus voli svoje obline

Miley Cyrus (19) na dobrotvornu zabavu došla je u žutoj dekoltiranoj haljni. Pažnju je privlačila izazovnim dekolteom i smješkala se fotografima pozirajući s dečkom
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Miley Cryrus (19) na dobrotvornoj zabavi CNN Heroes Awards u Los Anglesu pojavila se u dugoj žutoj haljini. Stigla je u društvu dečka, glumca Liama Hemswortha (21), a u prvom planu bio je njezin izazovni dekolte. Miley, koja se proslavila ulogom u seriji 'Hannah Montana', u studenom je svoju bujniju liniju pokušala opravdati na Twitteru. Objavila je fotografiju anoreksične djevojke i napisala kako djevojke to naprave od sebe kad sebe misle da su debele. Zatim je objavila fotografiju Marilyn Monroe i napisala da muškarci vole žene s oblinama.

- Ja ne želim biti oblikovana kao djevojčica, već kao žena, a vjerujte mi dame, ni vašem muškarcu to neće smetati - napisala je glumica koja je na crvenom tepihu pozirala s dečkom.

Na zabavi su se pojavili i Sofia Vergara, zvijezda Beverly Hillsa AnnaLynne McCord, model Brooklyn Decker i supermodel Christy Turlington.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • like clit lick 12.12.2011.

    nek,Bog ti dao zdravlja dijete..

  • Anchy17 12.12.2011.

    Ma kakav izazovan dekolte...preljepa je...odite subotom van poslikajte curice koje skoro da budu i gole pa cete vidjeti sta je ne bi rekla izazovno vec droljasto...

  • KanaanZg 12.12.2011.

    ali kad se lady gaga sepuri gola a k tomu je i gabor onda nema veze, a ova stavi dekolte i sok ..premlada

Komentiraj...
Vidi sve komentare