To je to što me zanima!

Talijani su prvi na kladionici, sad su pozirali goli za časopis

Samo tri sata nakon što su je objavili, fotka je skupila više od pola milijuna lajkova. Fanovi su oduševljeni naslovnicom i žele im svu sreću na Eurosongu s pjesmom 'Brividi'
Vidi originalni članak

Dečki, prezgodni ste! Nije nam dobro, pisali su na društvenim mrežama obožavatelji pjevača Mahmooda (29) i Blanca (19), koji će u svibnju ove godine predstavljati Italiju na Eurosongu u Torinu. Pozirali su nagi za naslovnicu talijanskog Vanity Faira, a rukama su prekrili intimne dijelove. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dimšić gostovala u studiju 24sata

- Umirem od smijeha na ove njihove prstiće koji im se dodiruju - bio je jedan od komentara. 

U svega tri sata fotka koju su podijelili zaradila je više od pola milijuna lajkova. Na kladionicama već tjednima drže prvo mjesto pa nije ni čudo što se mnogi fanovi Eurovizije nadaju da će titula pobjednika Eurosonga ponovno pripasti u ruke Italije, ovoga puta s pjesmom 'Brividi'.

Dečki su pobijedili na 72. 'Festival di Sanremo' i uvjereni su u pobjedu. Mahmoodu ovo neće biti prvo sudjelovanje na velikom glazbenom natjecanju. Predstavljao je Italiju na Eurosongu 2019. s pjesmom 'Soldi', koja je osvojila drugo mjesto. Kritičari su tvrdili da je ta pjesma bila puno bolja od one 'Arcade' nizozemskog predstavnika Duncana Laurencea, ali žiri i publika mislili su drukčije.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Brividi'

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vanek 22.02.2022.

    Svašta majka rodi,al opet,žao mi ih je,nisu oni krivi što su "roba s greškom"

  • JA SAM TAJ 22.02.2022.

    Mi smo trebali poslati modnog mačka.Žalosno je da se troše veliki novci onih koji plaćaju tv pretplatu za natjecanje gdje je pjesma i pjevanje najmanje bitno.Koliko vidimo mnogi naši pjevači su odavno shvatili vrijednost tog natjecanja pa su odustali.

  • Derek Trotter 22.02.2022.

    Da je Adolfovo vrijeme,nebi oni pjevali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare