To je to što me zanima!

Talijanska reality zvijezda ocu priredila pravi striptiz na plaži

Između sunčanja i skakanja u bazen, Guendalina Canessa se prešetavala u kupaćem kostimu. U jednom trenutku Talijanka je umalo pokazala stražnjicu
Vidi originalni članak

Guendalina Canessa (31), bivša sudionica talijanskog verzije Big Brothera, novogodišnje blagdane provodi s roditeljima i dvogodišnjom kćeri Chloe, čiji je otac njezin bivši partner i talijanski model Daniele Interrante. Između sunčanja i skakanja u bazen, Canessa se prešetavala u kupaćem kostimu. U jednom trenutku je umalo pokazala stražnjicu. 

No, to nije sve. Kad se presvlačila, gornji dio kupaćeg kostima skinula je pred ocem. Činilo se kao da je ocu priredila striptiz, a fotografi su sve zabilježili. 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • milivoj 04.01.2013.

    Reko bih da su grudi malo dorađivane. I vjerojatno je tajko platio grudi. Kako god, ništa loše u tome nema. Pa ako dojiš dijete, svi ti živi dođu ga viditi... A ona ima dijete, tako da.... Naravno da bi kao ženska trebala imati stida, ali ako je išla na operaciju grudi, onda to više ne spada u normalno, već kompleks. A samim time želi reći, gledajte me. I ne vidim u tome ništa lošega, samo vidim potrebu za psihijatrom, koji to riješi za čas posla.

  • WOMANIZER 04.01.2013.

    boože!

  • provokator xXx 04.01.2013.

    ma ko zna jel joj to čača... svega ima danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare