To je to što me zanima!

Talijanski pjevač na Eurosongu će možda nastupati s drugom pjesmom? 'Ne znam, vidjet ću'

'Možda ću se natjecati i s Due Vite, ali želio bih uzeti par dana za razmišljanje, pustiti moje kreativne ideje da teku da vidim što se tu još može izroditi', rekao je pjevač
Vidi originalni članak

Pobjednik 73. Sanrema, Marco Mengoni (34) na Eurosongu možda ipak neće izvesti skladbu s kojom je i pobijedio na talijanskom festivalu. Pjevač navodi kako postoji mogućnost da u Liverpoolu otpjeva neku drugu pjesmu. 

- Natjecat ću se na Eurosongu, ali još uvijek nisam siguran s kojom ću pjesmom tamo nastupiti - kazao je Marco, koji je po eurovizijskim kladionicama s pjesmom 'Due Vite' u utorak stigao na sedmo mjesto. 

BIO NA EUROSONGU 2022. Pjevač Blanco uništavao cvijeće i divljao po pozornici: Šokirana publika ga izviždala na festivalu

U razgovoru za TV emisiju TG1 u nedjelju poslijepodne izjavio je da još uvijek razmišlja s kojom pjesmom će predstavljati Italiju ove godine.

- Ne znam, možda ću se natjecati i s Due Vite, ali želio bih uzeti par dana za razmišljanje, pustiti moje kreativne ideje da teku da vidim što se tu još može izroditi - rekao je pjevač, koji će, ako se i odluči za tu pjesmu, morati je preinačiti jer je dulja od tri minute, što Eurosong ne dopušta.

NA TALIJANSKOJ 'DORI' Dvojica repera su se poljubili tijekom nastupa na Sanremu: 'Još uvijek razmišljam o tome...'

Poznato natjecanje ipak dopušta mijenjanje pjesme ako glazbenik tako želi, s tim da se odluka o tome koja će pjesma predstavljati neku zemlju mora donijeti zaključno do početka ožujka. 

Ove godine, na radost Talijana predstavit će ih Marco, koji iza sebe već ima sedam studijskih albuma i 2,8 milijuna prodanih CD-ova. O njemu se skoro sve saznalo, ali ljubavni život ostao je misterij. Premda ga povezuju s bivšim eurovizijskim natjecateljem, reperom Alessandrom Mahmoudom (30), Marco to ne želi ni potvrditi ni demantirati, kako navodi Italy 24.

POGLEDAJTE VIDEO: ACO PEJOVIĆ OTKRIO DETALJE ROMANTIČNE VEČERE

Idi na 24sata

Komentari 5

  • RazjareniBik 14.02.2023.

    To se moze?

  • Čeljo Brtika 14.02.2023.

    A što se to tako može?

  • Demetra ⚜💙_17 14.02.2023.

    Ma se*e bez veze, odlična mu je pjesma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare