To je to što me zanima!

Tamara će za kristalnu kadu iskeširati čak 8,7 milijuna kuna

'PUNO VREMENA PROVODIM U KADI' Kći čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea odlučila je kupiti kristalnu kadu za svoj luksuzni dom u Londonu
Vidi originalni članak

Svaki novčić će se isplatiti jer puno vremena volim provoditi u kadi, rekla je Tamara Eclestonne (27).

Kći čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea odlučila je kupiti kristalnu kadu za svoj 47 milijuna funti vrijedan dom u Londonu i za nju iskeširati milijun funti (8,7 milijuna kuna). Bogatašica je skupocjene kristale koji će krasiti njezinu kadu naručila iz Amazone. Trenutačno boravi u Los Angelesu gdje planira prodati svoj reality show. U jednoj od epizoda koje je snimila Tamara svoje pse vodi u Harrods kako bi im urediti i lakirali nokte. Komentirala je i svađu sa sestrom Petrom koja se nedavno udala.

- Malo smo se porječkale tu večer u restoranu. Bila sam loše volje, ali to je normalno u obitelji, sestre smo kao i sve druge - rekla je Tamara te otkrila da si poput mlađe sestre Petre namjerava kupiti luksuznu kuću u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 24s 12.09.2011.

    o boze boze nedaj mi nikad toliko para da ne postanem sebicna kucka i mislim o glupostima umjesto da dam novac potrebnijima......

  • deluna 12.09.2011.

    ma bravo, kristalnu kadu od milijun funti . a jesi možda razmišljala da koji kristal doniraš u afriku, tamo žive od tog novca godinama. ako netko preživi tamo opće.

  • chloe10 12.09.2011.

    seljanka u duši !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare