To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone je rodila: Mjesecima skrivala trudnoću...

Tamara je rodila malenu djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Mama i beba se osjećaju odlično. Nazvali su je Serena i već su se šetali po Gstaadu, rekao je ponosni djed
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (36) rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj, otkriva Daily Mail. Suprug Jay Rutland i Tamara odlučili su curici dati ime Serena, a prema pisanju stranih medija, na svijet je došla prošli tjedan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši vlasnik Formule 1  Bernie potvrdio je vijest za britanske medije. 

- Jako sam uzbuđen što sam opet postao djed. Tamara je rodila malenu djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Mama i beba se osjećaju odlično. Nazvali su je Serena i već su se šetali po Gstaadu - otkrio je.

Tamara je vješto skrivala cijelu trudnoću. Preko ljeta je odmarala i obilazila hrvatsku obalu, a nitko nije niti posumnjao kako je bogata nasljednica u drugom stanju. Inače, par već ima petogodišnju Sophiju. 

Tamara je nedavno otkrila i kako je 'dvadesete provela istražujući dijete', a nakon što je rodila prestala se zamarati kilažom. 

- Više ne moram biti mršava i lijepa, to mi nisu prioriteti. Postoje puno važnije stvari na koje se žena može fokusirati, a ja želim i da moj Sophia to nauči. Zdravlje mi puno bitnije - rekla je Ecclestone. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jamesbond7777 24.09.2020.

    nisam ni znal da se * eksa ja mislio da to zvijezde selebrity ne rade😎😎😎

  • 24.09.2020.

    ne znam od koga i cemu je skrivala?

  • Vito1 24.09.2020.

    rodila malenu djevojčicu ---srame ju bilo, zašto nije rodila veliku žensku osobu, ili barem doraslo djete, nego malenu djevojčicu. Nije čudo što je to skrivala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare