To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone otkrila na Twitteru: Rodit će djevojčicu

Tamara, koja je trudna sedam mjeseci, na pomoći oko pozivnica za darivanje zahvalila je svojoj sestri koja sve i organizira. Jako se veseli prinovi u obitelji
Vidi originalni članak

Kći prvog čovjeka Formule 1 na društvenim mrežama otkrila je jednu lijepu vijest. Tamara Ecclestone (29) na Twitteru je objavila fotografiju pozivnice za darivanje djeteta, a kako je ružičasta, mnogi su zaključili da će kći Bernieja Ecclestonea roditi djevojčicu. 

Tamara, koja je trudna sedam mjeseci, na pomoći oko pozivnica za darivanje zahvalila je svojoj sestri koja sve i organizira. 

- Najljepša pozivnica koju sam ikad vidjela. Imam najbolju sestru na svijetu - napisala je Tamara koja je u rujnu prošle godine otkrila da bi voljela imati kćer. S obzirom da je njezina sestra majka djevojčice Lavinie, izjavila je da bi bilo lijepo i kad bi djevojčice bile bliske kao što su to ona i njezina sestra. 

Tamara je u braku s bivšim brokerom Jayom Rutlandom (31). Vjenčali su se prošle godine u lipnju. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • orks 14.01.2014.

    Koga zaboli kifla?

  • marija1411 14.01.2014.

    tako mi se čini što god Petra uradi Tamara je sljedi,Petra se udala i ova brže nakon mjesec dana veze, Petra rodila i ova brže, sutra kad se Petra rastane i ova će brže. Mada mi se Petra čini ok a ova kao razmaženo derište koje ne zna šta će

  • SpužvaBobSkockani 14.01.2014.

    Lijepo je da se netko toliko bogat ipak posveti i normalnom roditeljskom životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare