To je to što me zanima!

Tamara Ecclestone potvrdila rođenje kćeri: Objavila fotku

Tamara je već prošle godine otkrila kako bi ona i suprug voljeli imati još jedno dijete i da rade na tome. Podijelila je fotografiju starije kćerkice Sophije na kojoj ona u naručju drži nedavno rođenu Serenu
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone (36) rodila je djevojčicu u bolnici u Švicarskoj prije nešto više tri tjedna. Suprug Jay Rutland i Tamara odlučili su curici dati ime Serena. Njezin tata Bernie (89), bivši šef Formule 1, tada je sretnu vijest potvrdio za strane medije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tamara slavila rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamara je tek sada potvrdila rođenje kćeri i to objavom na Instagramu. Podijelila je fotografiju starije kćerkice Sophije na kojoj ona u naručju drži malenu Serenu. Pored njih je pozirao i psić.

- Prije tri tjedna upotpunila nas je malena Serena. Njezina sestra ponosnija je i sretnija no što smo očekivali - napisala je u opisu fotografije. 

STIGLA CURICA Tamara Ecclestone je rodila: Mjesecima skrivala trudnoću...

Tamara je već prošle godine otkrila kako bi ona i suprug voljeli imati još jedno dijete i da rade na tome. 

- Sophija govori o tome koliko želi sestru. Imati još jedno dijete je malo strašno jer će mi biti velika promjena, ali definitivno sam za - pričala je svojedobno Tamara. 

Tamara je vješto skrivala cijelu trudnoću. Preko ljeta je odmarala i obilazila hrvatsku obalu, a nitko nije niti posumnjao kako je bogata nasljednica u drugom stanju. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare