To je to što me zanima!

Tamara: Iz novina sam saznala da će se moj tata opet oženiti

Kćer Bernieja Ecclestonea ne misli prisustvovati vjenčanju svog oca. Pozivnicu ne misli prihvatiti zbog majke Slavice. Stalno je razmišljala o tome kako se ona osjeća
Vidi originalni članak

O zarukama s Fabianom Flosi (35) Bernie Ecclestone (81) javnost je obavijestio na jednom prestižnom događaju gdje su bile brojne poznate osobe. Da im se tata opet planira vjenčati, njegove kćeri saznale su zadnje i ne od njega, već iz novina. 

- Iskreno, bila sam iznenađena. Svi smo bili. Inače je racionalan pa je ovaj njegov potez bio iznenađujući - izjavila je Tamara (27) za Daily Mail.

- Bila sam s dečkom u Dubaiju kad sam saznala ovu vijest. Tad sam prvo pomislila na mamu. Otkad su se rastali ona nije s nikim ni izašla. Stalno sam razmišljala o tome kako se ona osjećala kad je vidjela isto što i ja - izjavila je Tamara te dodala da nije očekivala da njezin otac razmišlja o još jednom braku. 

- Već je bio oženjen, ima djecu, stariji je od nje, ne znam zašto to radi. Nisam ga pitala ništa o tome. Ne znam ni kad će vjenčanje biti. Možda mi nije htio ništa govoriti o svojim planovima da me ne uzruja - objasnila je Tamara koja ne misli prisustvovati tatinom vjenčanju.

- Za mene postoji samo jedna gospođa Ecclestone. To je moja majka - zaključila je Tamara. 

Fabiana i Bernie u vezi su godinu i pol. Bernieju će to biti treći brak. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Željko Franjković 14.05.2012.

    Nezna se ko je veća karikatura, on fizička , lil ona moralna.

  • _BeLLa_ 14.05.2012.

    Curo, glupa si ko k****!!! Tvoja stara(Slavica) je njega ostavila, pa zašto bi onda njoj bilo teško zbog toga kaj se ženi?! Sponzoriraj se i dalje, a svoju glupoću prodaj nekome kome je stalo...

  • nerones 14.05.2012.

    bernie je car!! ima tuketine od ćeri. brzo bi one začepile labrnju da im kaže da če ih razbaštiniti. dokle god ima para, bernie će biti dragi tatica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare