To je to što me zanima!

Tamara je s obitelji na već 11. godišnjem odmoru ove godine

Tamara Ecclestone spakirala je stvari te je s kćeri Sophijom i suprugom Jayem privatnim avionom odletjela na Mikonos. Već su obišli brojne luksuzne destinacije
Vidi originalni članak

Svi misle da živim vrlo glamurozno, no zapravo je prava istina da dođem kući i moj život su šmrklje i kakica, kojima sam stalno prekrivena, rekla je u nedavnom intervjuu magazinu Femail kći prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea.

Tamara Ecclestone (30) spakirala je stvari te je s kćeri Sophijom (1) i suprugom Jayem (34) privatnim avionom odletjela na Mikonos. Otišla je na 11. godišnji odmor ove godine. Do sada je bila na Bahamima, u New Yorku, na jezeru Como u Italiji, u Monte Carlu, ali na i mnogim drugim luksuznim destinacijama, gdje se odmarala po nekoliko tjedana. Ecclestone ovog ljeta još nije bila u Hrvatskoj, no moguće je da će uskoro doći jer je njezina majka Slavica (57) kupila vilu nedaleko od Dubrovnika. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • više manje 20.07.2015.

    meni je ova zenska super. kaj ak je na putovanjima moze joj i biti. svi bi mi da mozemo. samo neko pljuvanje. a za razliku od ostalih ne odvaja se od svoje kceri nema dadilja i ne puni zutu stampu svaki dan.

  • MyaMikic 20.07.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • Moslavka 19.07.2015.

    Mi jadnici koji moramo raditi si mozda mozemo priustii godisnji nekada u par godina. Ona je bogata, nista ne radi i provodi se ali barem vucara tu curicu kud god ide, nema dadilja i to je plus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare