To je to što me zanima!

Tamara je za sestrin rođendan iskeširala čak 5 milijuna kuna

RASIPNICA Tamara Ecclestone za sestru Petru organizirala je party za njen 28. rođendan. Pjevala im je Brandy, a mama Slavica i tata Bernie na tulumu se nisu pojavili
Vidi originalni članak

Na tulum su uzvanici morali doći odjeveni u gotičkom stilu jer je takvu zabavu zamislila Tamara Ecclestone (32). Mlađoj sestri u Londonu je organizirala party za 28. rođendan.

Kćeri nekadašnjeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (86) Petrin rođendan slavile su uz nastup Grammyjem nagrađene pjevačice Brandy (38). Tamara i njezin suprug, bivši burzovni mešetar Jay Rutland (37) te Petrin suprug, bogati nasljednik James Stunt (34) slavljenicu su htjeli iznenaditi. Svi detalji zabave bili su u tonu obitelji Adams, a crne mrežaste torte bile su servirane gostima u luksuznom londonskom hotelu Dorchester. Brandy su dovezli privatnim avionom, a smjestili su je u kraljevski apartman. Samo za njen polusatni koncert Tamara je iskeširala gotovo dva milijuna kuna. 

Tata Bernie ‘teži’ preko 20 milijardi kuna, a često ističe da ga neizmjerno živcira rasipništvo njihovih kćeri. Ni on kao ni Slavica (58) nisu bili na tulumu. Slavljenica Petra na tulum je povela kćer Laviniju (3), dok su osmomjesečni blizanci Andrew i James ostali kod kuće, a kćer Sophiju (2) dovela je i Tamara. Obiteljsko druženje kštalo je Tamaru više od pet milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Boki8 12.12.2016.

    Proruznile se obadve.

  • 12.12.2016.

    prije su te cure bile normalnije. sad što su starije to su luđe

  • cornelie 12.12.2016.

    Baš Rasipnica i ništa drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare