To je to što me zanima!

Tamara Loos rodila je drugu djevojčicu: 'Kći se zove Anja'

Nemamo nijednu Anju u obitelji, ali sviđa nam se to ime. Isto kao što nam se sviđala i Vera, baka je bila dodatna prednost - otkrila je Tamara za Story te nadodala kako se ne brine hoće li Vera biti ljubomorna na mlađu sestricu.
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Tamara Loos (31) rodila je djevojčicu danas u jutarnjim satima u Zagrebu, piše Story. Vijest su objavili Tamarini kolege s radijskog programa Antene Zagreb i na taj način čestitali voditeljici i suprugu Matiji Perkoviću

Tamara i Matija kćeri su dali ime Anja. Mladi par dobio je prvo dijete prije četiri godine, djevojčicu Veru

- Zvat će se Anja, iako nemamo nijednu Anju u obitelji. Sviđa nam se. Isto kao što nam se sviđala i Vera, baka je bila dodatna prednost - otkrila je Tamara za Story te nadodala kako se ne brine hoće li Vera biti ljubomorna na mlađu sestricu. 

- Bit će kako bude i nosit ćemo se s time kao i sa svim izazovima dosad, a bilo ih je i ima ih, ali zasad mogu reći da se Vera raduje sestri, a posebno se veseli što će s njom dijeliti svoje igračke - izjavila je Tamara. 

Mladi par upoznao se još u osnovnoj školi gdje su međusobno iskazivali ljubav putem leksikona, a zatim su oboje upisali i istu srednju školu. Prije desetak godina su se ponovno sreli i zaljubili, a od tada uživaju u zajedničkom životu. Od prvog dana otkako se rodila njihova djevojčica, Matija joj je velika pomoć i uvijek je isticala da je odličan tata

RADIJSKA VODITELJICA Tamara Loos ponovno trudna: Još pet mjeseci i stiže beba

Idi na 24sata

Komentari 24

  • davorka2 31.10.2018.

    Cestitam od❤

  • zeljkic 31.10.2018.

    čestitke, ma super žena, štosna skroz, baš ju volim slušati na anteni sa njenom ekipom, nasmijem se odmah ujutro

  • 31.10.2018.

    Di vi živite da niste nikad za nju čuli? Vidim ja tu da vas puno bolje zna za ekipu preko Drine, nego za naše. Il ste svi od tamo ili stvarno ne slušate normalnu muziku nego onu preko Drine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare