Obavijesti

Show

Komentari 7

Tamara Loos ponovno trudna: Još pet mjeseci i stiže beba

Tamara Loos ponovno trudna: Još pet mjeseci i stiže beba
8

Dugogodišnja radijska i televizijska voditeljica kaže kako je itekako spremna na još jedno dijete, kojem se najviše veseli njezina kćer jedinica Vera

VIDEO

Jako sam sretna, bit ću aktivna i raditi dok god mogu jer volim radijski posao, rekla je sa smiješkom voditeljica Tamara Loos (31) kojoj se već vidi trudnički trbuščić. U javnosti je neko vrijeme poznato da će Tamara po drugi put postati majka, no danas je potvrdila i da je u četvrtom mjesecu trudnoće te kako još ne zna spol djeteta.

Tamara sa životnim partnerom Matijom Perkovićem već ima kćer Veru (4). Radijska i televizijska voditeljica se požalila i da joj se ujutro teško rano ustati, a pogotovo ju je to mučilo početkom trudnoće zimi kada je vani još bio mrak. 

- Ustajem oko pet ujutro, a s vremenom sam se naučila nositi s umorom iako je sada malo teže - objasnila je voditeljica. Dodala je kako najčešće ne spava popodne pa tijekom dana stigne obaviti sitne poslove i podružiti se s kćerkom Verom.

- Odem po dijete u vrtić i onda sam do kraja dana s njom pa mi radno vrijeme od šest do devet ujutro odgovara - kaže Loos. Kako je i u ranijim intervjuima govorila, Tamara je itekako spremna na još jedno dijete, kojem se najviše veseli njezina kćer. 

- Vera ide u vrtić pa prvo ukradem koji sat samo za sebe. Dobro, to baš nije sasvim točno, više ga iskoristim za čišćenje kuće, kupnju namirnica i slično ali uživam u tome. Prava sam 'ognjištarka', kako me jednom prilikom nazvao prijatelj. Voditeljica s radija Antene kaže i da voli sve što se tiče kuće i brige o kućanstvu, osim bojenja ograde.

- Bože dragi, nema dosadnije stvari. Nikad kraja. Tada odem po Verušku i onda tek počinje pravi posao. Igramo se, a ja moram redovito glumiti bebu dok ona glumi doktoricu ili mamu. To mi najbolje govori koliko žudi za mlađim bratom ili sestrom - objašnjava Loos.

Tamara je sa svojim odabranikom Matijom išla u isti razred osnovne škole pa su, kako kaže, u to vrijeme 'u leksikone pisali jedno drugom ljubavne poruke'. Par je išao i u istu srednju školu koju bi, priznaje voditeljica, ponekad 'zaobišli' pa se ljubili na Zrinjevcu. Prije desetak godina su se ponovno sreli i zaljubili, a od tada uživaju u zajedničkom životu. Od prvog dana otkako se rodila njihova djevojčica, Matija joj je velika pomoć i uvijek je isticala da je odličan tata.

 - Njemu ništa nije problem. Dapače, čak je prvo presvlačenje odradio on jer je mene uhvatila panika i nisam znala od kuda da krenem. Najslađe mi je kad se njih dvoje druže pa je on polegne na sebe i čita joj. To izgleda smiješno jer on obično čita neobične stvari poput ‘Ilijade’ i ‘Odiseje’ ili ‘Sage o Nibelunzima’ - ispričala je voditeljica jednom prilikom za časopis Story. Tamari se sviđa njezin voditeljski posao na radiju za koji je svojedobno rekla da je kao iz snova. 

 

Plešem kako @sbuneta svira. #jutarnjishowantenezagreb #hulahula

A post shared by Tamara Loos (@loostamara) on

- Sada razmišljam drugačije i ne bi mi smetalo da ovo radim do mirovine - rekla je Loos. Dodala je i kako nema ništa ni protiv novog zagrebačkog radija koji pušta samo cajke. 

- Ja sam uvijek za što veću ponudu. Ne znam hoće li nam biti konkurencija ali, ako je zdrava, i konkurencija je dobro došla. Osobno ne slušam tu vrstu glazbe ali tko voli nek' izvoli! - zaključuje voditeljica Tamara Loos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao