To je to što me zanima!

Tamara Loos zasjala u izazovnoj haljini s prorezom, gledatelji joj poručili: 'Izgledaš nestvarno'

Atraktivna voditeljica nikada ne ostavlja gledatelje ravnodušnima svojim modnim izdanjima pa je tako i ovoga puta odlučila privući pažnju raskošnom haljinom
Vidi originalni članak

Tamara Loos (36), voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama', uvijek oduševi gledatelje novim modnim kreacijama za koje je zaslužan Marko Grubnić (41), a ovoga puta je gledatelje ostavila bez daha noseći crnu, glamuroznu haljinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čarobna nedjeljna večer i mistična crna haljina - napisao je Grubnić u opisu ispod fotogtafije. 

 

Inače, Tamara se odlično uklopila u ulogu voditeljice, a komplimenti na njezin račun ne prestaju stizati pa tako obožavatelji uz njezine voditeljske vještine, hvale i njezin zavidan izgled. Međutim, ona se pak ne bi s tim u potpunosti složila.

- Hahaha ja itekako vidim promjenu. I iznutra i izvana. Neću ići u detalje što se fizičkog izgleda tiče jer ako otkrijem svoje nesigurnosti, onda ću i vama skrenut pažnju na njih, a draže mi je da mislite da sam mladolik čarobnjak sa super trikovima - izjavila je Tamara na početku sezone.

Podsjetimo, voditeljica je prošlog puta nosila dugu ružičastu haljinu koja se posebno isticala s detaljima na rukavima.

KRITIZIRAO RUŽIČASTU HALJINU Cigi je usporedio haljinu Tamare Loos s onom s AliExpressa: Sada izgleda kao da se osjeća dobro!

Iako su se mnogi složili s njegovom izjavom da glamur ne uzima slobodan dan, Neven Ciganović (52) je pak iskomentirao da haljina izgleda kao da je naručena s AliExpressa. 

- Prvi put Tamara Loss djeluje kao da se dobro osjeća u onom što nosi vjerojatno zato što je napokon stigao paket iz Kine, blagoslovljeni AliExpress - napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO: MARKO CIBOCI O VIŠKU KILOGRAMA

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Zlatna Vuga 17.04.2023.

    U toj haljini izgledala je kao žena pauk. Mislila sam da će od prve epizode netko poradit s njom na govoru, ali ništa, taj dio je sve gori i gori, iako bi uz malo vježbe mogla biti dobra.

  • Gola_Istina 17.04.2023.

    Užaasno izgleda i još užasnije vodi.

  • Jagoda jagoda 17.04.2023.

    Nestvarno kolko je iritantna. Toliko da uopće više ne gledam tu emisiju. Kad ju čujem da govori samo prominim program.

Komentiraj...
Vidi sve komentare