To je to što me zanima!

'Tamara mi je bila ljepša prije operacija, ali volim njezin duh'

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom i da nema profile na društvenim mrežama. Dodaje i da rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šetaju...
Vidi originalni članak

Snimka vjenčanja para, viceprvaka svijeta u džudu Srđana Mrvaljevića (34) i njegove supruge Tamare je postao hit na internetu. Par se vjenčao u srpnju u Podgorici, a sada je snimka njihove svadbe postala top tema regionalnih medija.

Mladoženja Srđan je ispričao za srpski Blic kako se iznenadio što im je video s vjenčanja postao popularan.

- Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske operacije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom nelagode, da Tamara ima implantante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama - rekao je Srđan.

Objasnio je i kako je protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne.

- Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njezina odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta – kaže Srđan. 

'OVO MORATE VIDJETI' Video srpske svadbe o kojoj svi pričaju: Zlato, krune, križevi...

Mrvaljević kaže da se Tamara ne bavi javnim poslom i da nema profile na društvenim mrežama. Dodaje i da rijetko izlaze po klubovima, uglavnom gledaju serije i filmove i šetaju, prenose srpski mediji.

- Svadba je bila u Podgorici, a ne u Srbiji. Nikakvu specijalnu pjesmu niti spot nisam dobio za vjenčanje, kako se pisalo - tvrdi Srđan.

Sportaš tvrdi i kako nikad nije bio dio kriminalnog miljea i kako živi sportskim životom.

- Jednostavno nije me to nikada privlačilo. Sav adrenalin, uzbuđenje, dokazivanje i strast sam pronalazio u teškim treninzima, a pogotovo na takmičenjima i borbama. Imam i imao sam drugove, poznanike i kumove koji su izabrali takvu vrstu života. Za svojih 34 godine nemam nikakav dosje niti krivičnu prijavu – naglašava Srđan, prenosi Blic.

Mladi par poginuo u bizarnoj nesreći fotografirajući se: Pali su s visoke litice, nije im bilo spasa!

Idi na 24sata

Komentari 85

  • prepomjestaj 06.11.2018.

    Dali ti imaš ogledalo kući ?

  • 01.11.2018.

    I drugi žuti sam dobio jer je Pupovac preuzeo kontrolu šta se smije a šta se ne smije pisati, uskoro će nam zabraniti pisati latinicom.

  • nećuništadaradim 01.11.2018.

    Tamari, pri malo jacem stisku ruke kod upoznavanja....isupšeseeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare