To je to što me zanima!

Tamara: Nimalo mi ne smeta što i kći Sophie spava s nama

Bogatašicu je majčinstvo toliko smekšalo da joj ne smetaju ni priče da joj suprug ništa ne radi, nego da živi na njezin račun, za koji se procjenjuje da je 'težak' oko dvije milijarde kn
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (33) potpuno se posvetila trogodišnjoj kćeri Sophiji. U svojem showu ‘Tamara’s World’ otkrila je kako malena spava s njom i suprugom Jayem Rutlandom (36) te da im to nimalo ne smeta.

- Sretna sam što me Jay podržava u tome. To što spava s nama nije nam problem, samo što moramo biti, kad se poželimo seksati, malo kreativniji - rekla je Tamara.

Bogatašicu je majčinstvo toliko smekšalo da joj ne smetaju ni priče da joj suprug ništa ne radi, nego da živi na njezin račun, za koji se procjenjuje da je 'težak' oko dvije milijarde kn.

Tamara je nedavno dokumentirala u svom reality showu prvi odlazak malene Sophie u vrtić. Djevojčica je na putu plakala i vrištala, a majka ju je pokušala utješiti. 

- Bojim se da će je tjerati da si sama briše guzu. Ona nije spremna na to, ovo je grozno - rekla je tada Ecclestone.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • sit_lazi 30.11.2017.

    Tako je i moja zena stavljala djecu s nama u krevet a kada je skuzila da meni djete u krevetu ne smeta da je napadnem onda vise to nije forsirala.

  • 30.11.2017.

    Tako je i "moja draga" stavila djecu u krevet kod sebe da joj budu blizu. Već smo pola godine rastavljeni.

  • sol 30.11.2017.

    Izgovor za zene koje nece spavati sa muzem,

Komentiraj...
Vidi sve komentare