To je to što me zanima!

Tamara se 'opustila' uz obitelj na Ibizi: Vjetar joj dizao haljinu

Veselo društvo se u jednom trenutku s luksuzne jahte preselilo na gumeni gliser, a Tamara nije skidala pogled sa svoje jedinice 'Fifi' koju navodno još uvijek doji i koju je gotovo cijelo vrijeme držala u zagrljaju
Vidi originalni članak

Bogata nasljednica i kći bivšeg vlasnika Formule 1, Tamara Ecclestone (34) pokazala je još jednom da za odmor bira samo najekskluzivnije destinacije. Fotografi su milijarderku snimili kako uživa na popularnoj španjolskoj destinaciji Ibizi u društvu supruga Jaya Rutlanda (37), kćerke Sophije (4), tate Bernieja (87) i njegove supruge Fabiane Flosi (39) .   

Veselo društvo se u jednom trenutku s luksuzne jahte preselilo na gumeni gliser, a Tamara nije skidala pogled sa svoje jedinice koju je gotovo cijelo vrijeme držala u zagrljaju. 

NA UDARU KRITIKE Tamara još uvijek doji kćerkicu (4): Fifi spava u našem krevetu

Mama je kćerku odjenula u roza haljinicu i stavila joj naočale koje 'upotpunjuju imidž', a sama je nosila maslinasto zeleni bikini koji joj baš, kako komentiraju njezini fanovi, i ne laska figuri.

Budući da su ju navikli gledati u decentiniji izdanjima, nasljednica je iznenadila pomalo 'zapuštenom' linijom, pa sada komentiraju da ne izgleda puno drugačije nego nedugo nakon poroda prije četiri godine.

Sigurnost u vodi Uz par vježbi pomognite djetetu da postane odličan plivač

Bikini maslinasto zelene boje s 'niskim gornjim dijelom bez potpore' pokazao je veći dio grudi nasljednice, a za šetnju po španjolskoj obali bogatašica je odabrala kratku modru haljinicu na 'puf'.

'Pufasta' haljina otkrila je njezine gaćice i sve što Ecclestone inače pokušava sakriti, a ni odabir modrih 'šlapa' nije baš izgledao glamurozno kako se Tamara inače pokazuje pred fotoobjektivima. 

ECCLESTONE BEZ ŠMINKE Mariachi za rođendan: Suprug je šokirao još snenu Tamaru

Ovo je obitelji, barem majci i kćerki deveti 'odmor' od početka godine. Bogata nasljednica je s mužem i kćerkom u veljači otputovala u Gstaad u švicarske Alpe na skijanje. Nakon toga je par s malenom Sophijom posjetio popularni vodeni park Wild Wadi u Dubaiju, gdje su se Tamara i Sophia vratile i u svibnju, u 'Grosvenor House Hotel'. Tročlana je obitelj dva mjeseca prije, u ožujku, zajedno s Barnijem posjetila i Bahame

Na odmoru u Španjolskoj Ecclestone je pokazala da barem u jednome liči na majku, Slavicu Ecclestone (60), pišu britanski mediji. Nije riječ o liniji niti genima koji određuju fizički izgled, već o očitom uživanju u trenutcima koje provodi s malom Sophijom, koju od milja zove Fifi i navodno još doji, te koju vodi gdje god može baš kao što je Slavica radila s njom i sestrom Peterom (29) dok su bile male.

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • retita🦋 24.07.2018.

    Zaustavi se vjetre!

  • ri_ko_k_sni_123 24.07.2018.

    Jel ovo kriva informacija koliko joj je stara kcer ili ona stvarno dijete od 4 godine vozi u kolicima, nosi stalno na rukama i doji?

  • Mercedes s klasa 24.07.2018.

    Šta hamburgeri i krumpirići učine ženi

Komentiraj...
Vidi sve komentare