To je to što me zanima!

Tamaru Ecclestone napali jer stalno pokazuje kako doji kćer

Fotografiju na kojoj doji 3-godišnju kćer objavila je na Instagramu. Neki su je pratitelji podržali dok su je drugi kritizirali i poručili da 'ne moraju svi vidjeti njezino dojenje'
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (32) i dalje ponosno pokazuje kako hrani svoju 3-godišnju Sophie. Kći Bernieja i Slavice fotografiju dojenja je objavila na Instagramu.

- Samo ljubav. Ivette Ivens uvijek zabilježi najljepše trenutke - napisala je i naišla na razne reakcije.

Neki pratitelji su podržali Tamaru i poručili joj da ignorira 'hejtere' jer su oni ljubomorni, a drugi su je napali.

- Siguran sam da će Sophie biti sretna kad vidi tu fotografiju za deset godina i kad je počnu zadirkivati u školi. Drago mi je da dojiš, ali to ne treba vidjeti cijeli svijet. Ona ima tri godine - napisao je ljutiti komentator.

Tamara se veoma često hvali fotografijama dojenja, a mnogo puta zbog toga je bila kritizirana. Jednom je izjavila da će svoju djevojčicu koju od milja zove 'Fifi', dojiti do njene četvrte godine.

- Ja radim nešto prekrasno za svoje dijete i ne razumijem kako to može izazvati takve agresivne ispade od drugih ljudi - kazala je jednom prilikom Tamara.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • povijest činjenica 26.04.2017.

    Tamara je živi dokaz da i "sirote bogatašice" žive ispraznim i nesadržajnim životom inače ne bi stavljale ovako intimne trenutke sa svojom bebom na izvol'te svima. Zbilja otužno ako joj je ovo domet za privući internacionalnu pažnju i lajkove.

  • plik 26.04.2017.

    ma bolesna ženetina..

  • kung fu panda 26.04.2017.

    Bas ju briga sto jadnici koji joj vire u zivot misle

Komentiraj...
Vidi sve komentare