To je to što me zanima!

Tamaru Ecclestone oduševio Los Angeles: Želim se preseliti

Cijelo ljeto Tamara je provela na odmoru sa sestrom Petrom, njezinim mužem J. Stuntom i svojim dečkom Omarom. Još uživa u sunčanom vremenu u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Nakon što je njihov otac Bernie Ecclestone (80) njezinoj sestri Petri kupio luksuzni dom na Beverly Hillsu, Tamara (27) također razmišlja o preseljenju u Ameriku. 

- Voljela bih ovdje provesti od tri do šest mjeseci godišnje.  Vrijeme je prekrasno - rekla je Tamara te dodala kako joj se Los Angeles čini kao svijet za sebe. 

Od sestrinog vjenčanja s Jamesom Stuntom (28), svi zajedno borave u Los Angelesu. Uz Tamaru je njezin dečko Omar Khyami (37). Tijekom vikenda Tamara se družila i sa svojim prijateljima Garyjem Cockerillom i Philom Turnerom.

U listopadu kreće Tamarin reality show 'Tamara's World'. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Veki-Zagreb 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ApsolutnihSto 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rihANNA 07.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare