To je to što me zanima!

Tamburaši, T. Bralić i Intrade i Balkanika party za ludi vikend

Prvi je svibanjski vikend pred nama. A to u Zagrebu znači i početak priprema za ludi provod u Green Gold Clubu, dobro se pripremiti za ludi vikend, pa na ples u najbolji klub u gradu
Vidi originalni članak

Da, da, prvi je svibanjski vikend pred nama. A to u Zagrebu znači i početak priprema za ludi provod u Green Gold Clubu. Partijanje počinje, kao i obično, tamburaškom feštom u četvrtak, 5. ovog mjeseca.  Tamuraški sastav Dyaco dat će i ovog puta sve od sebe kako biste petak dočekali glasno pjevajući, s rukama u zraku. A petak? E, u petak vas čeka najpoznatija klapa u Hrvatskoj, pa i mnogo šire. U Green Gold Club stižu Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Pjevat će se iz sveg glasa ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Samo more nosim ja na duši’, ‘Nisan te sriće’, ‘Zora bila’, ‘Stina pradidova’ i ostali hitovi zadarske klape. Jutro ćemo dočekati s pjesmom i puno ljubavi za naše more i Dalmaciju.

Subota je, znaju stalni posjetitelji Green Gold Cluba, rezervirana za veliki Balkanika party. Plesat će se uz hitove Dine Merlina, Željka Joksimovića, Harisa Đinovića, Tarkana, Milana Stankovića, Esme Redžepove i mnogih drugih balkanskih zvijezda. Dakle, dobro se pripremiti za ludi vikend, pa na ples u najbolji klub u gradu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.05.2016.

    Četvrtak tamburizacija, petak kvazi klapizacija, subota Balkan zvuk (Srbija-Bosna)....glazbeni ukus stanovnika lijepe naše je sve gori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare